conquest Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Witam ,mam tunerek taki jak w opisie dziala na WIN XP z SP2 stery nowe ze strony producenta,plyta ASUS 8VX SE. Po zainstalowaniu i wszukaniu programow na dolaczonym oprogramowaniu wystepuje szum na kanalach nadajacych dzwiek mono, na stereo dziala normalnie. Moze ktos spotkal sie z podobnym problemem i udalo mu sie go rozwiazac, zgory dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Mam te karte ale mam sys WinMe. Sprawdz czy masz ustawiony PAL D/K często karta domyslnie ma Secam i wtedy sa problemy z jakimkolwiek dzwiękiem. Tu masz oprogramowanie do tego tunera Vstream PVR i poprawki : http://www.pronox.pl/pl/content/download/L...mVyeSB0diBwY2k= W TV setup ustaw PAL D/K . Kodeki Ace mega codeck pack powoduja przejscie karty w system SECAM..... jak masz to nie zmieniaj niczego tam inaczej trzeba ustawic od poczatku całą karte i od nowa postawic kodeki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...