adaszek Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 Płyta głowna + procek + grafa Gigabyte GA-K8N51GMF-9 (nVidia GeForce 6100) [DDR, PCI-E, KG, FW] + AMD Sempron 3000+ Palermo link znak.pl znak bo mam blisko Zasilacz FORTRON 350W NOISE KILLER link allegro.pl allegro - bo tylkot am to znalazłem Ramy goodramy jakieś cl2.5 1x512mb z zamiarem dokupienia następnej kostki w pozniejszym terminie Dysk Seagate ST3802110A 80GB - z zamiarem wymiany na sata jakiś (chociaż może od razu kupie na sata - wszystko zależy od pewnych czynników - nie chce mi się rozpisywać na ten temat :>) w proline - bo też mam blisko razem jakieś 1000zł - obudowe i inne duperele, których nie wymieniłem, mam Myślicie ze dobry wybór ? ewentualnie co polecacie za 1000zł (ani grosza więcej!) - praktycznie nie gram , potrzebuje głównie do projektowania stronek www, netu i programowania - nie będę tego kręcił, przynajmniej narazie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adaszek Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Dzięki za pomoc :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
playerradek Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Seagate ST3802110A 80GB - z zamiarem wymiany na sata jakiś (chociaż może od razu kupie na satapolecam jakiś dyski samsunga i od razu na sata bo cenowo niema większej różnicy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...