R4DOS Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 nie wiem czy to dobry pomysl,ale mi sie podoba idea by stworzyc 4 dodatkowe fora: -AMD -INTEL -ATI -nVidia nie chce jakis podzialow ale mozna by stworzyc takie kaciki, dzieki temu forum stanie sie czytelniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 yyyy.. a co by sie pisalo na takich forach?... jezeli bystworzyc je dodatkowo .. to na reszcie niebedzie co pisac.. bo jezeli bedziesz chcial napisal o podkrecaniu P4 to gdzie to dasz? do podkrecania czy do kacika o intelu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 jeszcze wiecej dzialow. juz i tak jest duzo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2003 jasne :lol: , jeszcze kacik kroju i szycia i kolo gospodyn wiejskich nam bedzie brakowac. :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tek Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 no lol :) to ja już bym zaproponował takie dodatkowe subfora - jak... - czym to .... - gdzie to znaleźć... - który program najlepszy do ... nasunęły mi się po tym jak po 3 dniach nieobecności na forum zobaczyłem jaka ilość tematów o podobnej treści przybyła :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 10 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2003 jasne :lol: , jeszcze kacik kroju i szycia i kolo gospodyn wiejskich nam bedzie brakowac. :lol: :lol: :lol: ja bym do tego dodal jeszcze kolko rozancowe :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 11 Lutego 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2003 jasne :lol: , jeszcze kacik kroju i szycia i kolo gospodyn wiejskich nam bedzie brakowac. :lol: :lol: :lol: ja bym do tego dodal jeszcze kolko rozancowe :lol: :D To moze jeszcze zakon forumowiczów założymy :lol: :lol: A co do tematow to proponuje jeszcze - gdzie kupic? - tylko 3dmark - czy kochasz komputery :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dropsik Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Ja nie jestem ani za ani przeciw. To zależy od wielu rzeczy. Ale ogólnie to chyba by powstał mały bałagan na forum... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 NIE :!: wystarczy sobie wyobrazic temat w ktorym ktos pisze ze chce zmienic procesor firmy X i karte graficzna z GPU firmy A na procesor firmy Y i karte graficzna z GPU firmy B i co mamy 1 wiadomosc na 4 forach - DZIEKUJE BARDZO juz teraz nie mam czasu przegladac wszystkiego :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...