losdamianos123 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Witam ostatnio kupilem sobie nowy procesor i chcialbym go zaistalowac :zask: jednak niewiem jak zdjac wentylator z obecnego cpu :murgl: :murgl: :drapanie: tak oto wyglada to cale nieszczescie naciskam na ta metalowa zapinka , ona idzie do dolu , ale to mi nic niedaje , wydaje mi sie ze powinna odskoczyc , a takto jak puszczam dalej wchodzi w te 3 biale haczyki :taa: dodam ze po drugiej stronie jest identycznie to samo , a docisniecie dwoch zapinek naraz graniczy z cudem :placz: Z gory dziekuje za pomoc :respect2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 uzyj srubokreta, tylko ostroznie zebys nie pojechal sobie po plycie, napewno dasz rade nic trudnego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo21 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 z tą tradycyjną zapinką na s.A trzeba uważać bo można sobie ukruszyć rdzeń procka. Musisz chycić tadiator dłonią aby go unieruchomić, nacisnąć zapinką z boku i ją odgiąc poza te 3 haczyki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Witam ostatnio kupilem sobie nowy procesor i chcialbym go zaistalowac :zask: jednak niewiem jak zdjac wentylator z obecnego cpu :murgl: :murgl: :drapanie: naciskam na ta metalowa zapinka , ona idzie do dolu , ale to mi nic niedaje , wydaje mi sie ze powinna odskoczyc , a takto jak puszczam dalej wchodzi w te 3 biale haczyki :taa: dodam ze po drugiej stronie jest identycznie to samo , a docisniecie dwoch zapinek naraz graniczy z cudem :placz: Z gory dziekuje za pomoc :respect2: Zdejmowanie radiatora to małe piwo w porównaniu z zakładaniem, jak Ty masz z tym problem to nie chcę nawet sobie wyobrażać jak to bedzie ze składaniem kompa do kupy, weź lepiej zaproś jakiegoś kumpla bardziej obeznanego niech Ci przynajmniej na ręce patrzy, bo tego nowego proca zgnieciesz jak karalucha. ps. Pamiętaj o dobrej paście termo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...