Gość marcin198787 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Witam. Mam zasilacz tagan 380 i mam taki dylemat. Teraz mam go podłączony do gniazdka z bolcem ochronnym i działa ok, ale czy jak podłączył bym go do gniazdka bez bolca to czy zasilacz będzie poprawnie funkcjonował, nie załączą się jakieś zabezpieczenia przez, które nie będzie możliwa praca zasilacza? Ps. Dołączałem się już do innych topiców ale nikt nie odpowiadał a potrzebuję odpowiedzi na wczoraj :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 będzie poprawnie funkcjonował, to jest tylko zabezpieczenie w przypadku przebicia napięcia na obudowę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin198787 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Dzięki za odpowiedź. Jednak ktoś czyta te posty. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...