Qki86 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Mam jakiś dziwny problem. Mianowicie nie moge zainstalować najnowszych sterowników do GeForce`a (mam karte 7900GT). A drugi to LAN. System pokazuje mi tylko Nvidia nForce Networkning Controller a nie ma tej zintegrowanej na płycie głównej (Asus A8N-E) i przez to mam pewne problemy w sieci akademickiej. Prosze pomóżcie co to może być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Nvidia nForce Networkning Controller - to twoja sieciowka zintegrowana na mobo a jesli chodzi o drivery to moze jakis komunikat? zreszta po co do staruszka najnowsze stery ? ^^ zle chodzi na starszych? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qki86 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Bardzo dobrze chodzi ale te najnowsze obsługują najnowsze karty w tym tą moją. a komunikat to: "The contents of this file cannot be unpacked. The executable you are attempting to run has been corrupted" Tylko ze u kumpla ten sam plik sie wypakowuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 tak to jest jak sie ni troche nie zna angielskiego... wywala ci, ze plik jest uszkodzony. sciagnij go jeszcze raz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qki86 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 jedinight tak to jest jak sie nie czyta posta do końca! Napisałem że ten sam plik odemnie mu sie wypakowuje! I na tyle znam angielski ściagałem kilka razy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 przeczytalem posta do konca, ale ze sciagales wiele razy przeciez nie pisales. jesli mimo wielu prob plik nadal jest uszkodzony, znaczy, ze masz problemy ze stabilnoscia kompa (psuje dane - albo podczas sciagania, albo podczas samego rozpakowania). przetestuj go jakas diagnostyka, typu stress prime itp. no bo trudno podejrzewac ze ten komunikat wskazuje na niezgodnosc sterownikow z czymstam, jesli mowi, ze archiwum jest uszkodzone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...