rja Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Witam, Czy karta Radeon 9550 ze złączem agp8x pójdzie na płycie ECS K7S5A??? Płyta posiada złacze AGP 4x. Jak to jest z wógle z kartami AGP8X na płytach z AGP4x tylko?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 ja mam radka 9550 agpx8 na plycie z agpx4 i chodzi tak jak powinna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 AGP8x jest kompatybilne z AGP4x więc wsio będzie działać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Niema bata musi śmigać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Niema bata musi śmigać :DSorry za offtop: Freduś, bardzo rzeczowo odpowiedziałeś. :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Hehe no wiesz chciałem autora tematu rzeczowo uświadomić :wink: B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rja Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Witam, Powinna smigać, a nie smiga. Po włożeniu karty komp wydaje z siebie dźwieki Biosu. I to dźwne bo najpierw dwa krótkie, a potem chyba jeszcze sześć. I tak w koło. Bios chyba nigdy nieaktualizowany, z 2001 roku. Jakieś pomysły???? POzdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 wyjmij karte, przedmuchaj slot i włóż ja dokładnie spowrotem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rja Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Była wkładana parę razy. Ze slotem chyba jest wszystko ok, bo Gefroce2 400mx, nadal smiga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Ale to raczej nie wina tego że karta jest na AGP 8x a płyta obsługuje tylko 4x, na starej płycie też miałem obsługiwane tylko do 4x a chyba miałem pięc kart które miały AGP 8x więc coś z biosem masz chyba nie tego :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...