Skocz do zawartości
Gość Szwedis

Co Proponujecie Do 400zl

Rekomendowane odpowiedzi

Nie jest zla, jednak ja bym poszukal jakiegos X700, moze Ci sie trafi za 400 zł..

rada przednia :mur: Czyżbyś go nie lubił? Jeśli uda Ci się wyrwać 6600GT w tej cenie nie zastanawiaj się. Nic lepszego na AGP nie znajdziesz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki a teraz jaki procek mysle nad sempronem 2800+ podobno dobze sie go kreci a jeski macie jakies inne propozycje to bardzo prrosze oczywiscie płytę głowna do procka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jest zla, jednak ja bym poszukal jakiegos X700, moze Ci sie trafi za 400 zł..

X700 > 6600GT :lol:

Nie wiem czy naprawdę wierzysz w to co napisałeś :P Jedyna karta w cenie 6600GT o dobrej wydajności to X800GT, a nie X700 non-pro :D

dzieki a teraz jaki procek mysle nad sempronem 2800+ podobno dobze sie go kreci a jeski macie jakies inne propozycje to bardzo prrosze oczywiscie płytę głowna do procka

I zrobisz bardzo dobrze. Oczywiście kup Sempa w wersji 64-bitowej (OEM/Bulk). Płyta główna z niskiej półki i AGP to Gigabyte GA-K8U [~150 zł]. Coś lepszego - Gigabyte GA-K8NE [~250 zł]. Pamiętaj, że do procka przydałby się dobry cooler - np. AC Freezer 64 Pro [~65 zł].

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyżby chwilowa niepoczytalność :wink: Przecież to jasne, że GF6600GT a nie X700 non pro :lol: Powtarzam się w jednym poście dwa razy ale to nic GF6600GT.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak gdzies do 800pln chcialbym na to wydac wiem ze mi jest potrzebny dobry cooler wiec jakiego sempronika zeby mial powiedzmy na zegarach 2500 do 2600 cos w tych granicach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Grzechu_1990

a tego sempronika 2800+ do ile da sie podkrecic?

Na to pytanie nikt nie zna odpowiedzi <_< Każdy proc kręci sie inaczej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyżby chwilowa niepoczytalność :wink: Przecież to jasne, że GF6600GT a nie X700 non pro :lol: Powtarzam się w jednym poście dwa razy ale to nic GF6600GT.

Jak najbardziej wszystko ze mna w porzadku - a panom polecam poszukac testow His'a X700 -> IMHO bez problemow mozna z niego zrobic X700 XT ;]

Sam go kupilem ;] A raczej zamowilem. Bedzie wkrotce, ma do pokonania sporo odleglosc... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

6600GT jedzie bez problemów X700XT, którego i tak jest strasznie ciężko kupić.

Co do podkręcania jest to dość dziwne, że z góry ktoś może stwierdzić, że wszytkie modele (np. HiSy X700) podkręcą się do danej wartości (np. X700XT). Chyba, że mowa o różnicy 5% ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi