Johny_85 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Cześć. Zamierzam kupic sobie w końcu kierownice do gier, chce zacząc swoja przygode z prawdziwymi symulatorami :D Niedawno własnie Logitech wprowadził kierownicę z opisu do sprzedaży, jednakrze szukam na necie receznji i nic nie ma. Może ktos z was ma ją i podzieli się wrażeniami no i jeszcze napiszcie jakie kierownice z prawdziwego zdarzenia polecacie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaZmAn_DeViL Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 (edytowane) Ja nie mam ale moj przyjaciel ma i jest baaaaardzo zadowolony... FF dziala swietnie ( wiem bo osobscie na niej gralem )... Gdyby nie to ze nie ma obecnie ciekawych samochodowek ( seria NFS to jedna wielka nuda - nie liczac Porsche ;] ).... to bym tez sobie kupil ;] Ale ogolnie polecam... Edytowane 6 Kwietnia 2006 przez TaZmAn_DeViL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Mialem z taka do czynienia, kupowalem ja dla brata mojej lubej. Fajna jak za te pieniadze (do 250 zl) ale do Momo Force raczej sie nie umywa... :roll: Od nowosci miala luzy i cos w niej przeskakiwalo (i tak w kazdym egzemplarzu). Jako pierwsza kierownica - moze byc. Jednak przesiadka z czegos lepszego bylaby rozczarowaniem... :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny_85 Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 No właśnie ostatnio w mediamarkt byłem i powiem że, ogladałem ją, dotykałem, obracałem i mi sie nie podoba, zwłaszcza ten mały promień skrętu:/ Była też momo ale ta szara, ogromna różnica. Ja poczekam jakiś czas na coś lepszego, coś a'la momo - bo te czerwoniutkie to raczej trudno dostepne sa juz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fikoł Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Ja niedługo też zamierzam sobie kupić kiere z FF ,ale mam pytanie bo właśnie grałem na PS2 w NFS MW i jak zuciło samochodem to kierownica nie kontrowała ,a jak grałem w GT4 to już tak. I mam pytanie czy da się we wszystkich grach ustawić to samo kontrowanie podczas poślizgu ? Sorki za off topic ,ale chce tylko jednej odpowiedzi ,a nie cały temat ;) Aha ma to być Logitech Force GP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 3 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2006 Nie za bardzo czaje o co ci chodzi dokładnie ... Kontrolowanie podczas poślizgu czyli ForceFeedback czy chcesz żeby kierownica sama za ciebie "wyprowadzała" ??? Bo w przypadku momo albo Logitech Force GP będzie raczej na odwrót... Kierownica stawia opór jak podczas normalnej jazdy ... ( może nie w 100% ale podobnie) Logitech MOMO ma jeszcze łopatki za kierownicą i dwa razy wyższą cenę :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 22 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2006 (edytowane) Logitech MOMO ma jeszcze łopatki za kierownicą i dwa razy wyższą cenę :] To ta kierownica nie ma łopatek? To czym się biegi zmienia? Już miałem ją zamawiać ale jak nie mam zmieniać biegi przyciskami to odpada. http://www.acris.pl/produkt.jsp?pid=13855 * Łopatkowe dźwignie przy kierownicy Sam już nie wiem. Edytowane 22 Października 2006 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 23 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2006 Ma lopatki ! Z tylu za kierownica sa lopatki ! @ Ludwiczek jak bedziesz mial ta kierownice to napisz cos o niej , jak Ci sie sprawuje , bo tez sie zastanawiam nad kupnem... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...