Skocz do zawartości
Johny_85

Logitech Formula Force Ex

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć.

Zamierzam kupic sobie w końcu kierownice do gier, chce zacząc swoja przygode z prawdziwymi symulatorami :D

Niedawno własnie Logitech wprowadził kierownicę z opisu do sprzedaży, jednakrze szukam na necie receznji i nic nie ma.

Może ktos z was ma ją i podzieli się wrażeniami no i jeszcze napiszcie jakie kierownice z prawdziwego zdarzenia polecacie:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie mam ale moj przyjaciel ma i jest baaaaardzo zadowolony... FF dziala swietnie ( wiem bo osobscie na niej gralem )... Gdyby nie to ze nie ma obecnie ciekawych samochodowek ( seria NFS to jedna wielka nuda - nie liczac Porsche ;] ).... to bym tez sobie kupil ;] Ale ogolnie polecam...

Edytowane przez TaZmAn_DeViL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mialem z taka do czynienia, kupowalem ja dla brata mojej lubej. Fajna jak za te pieniadze (do 250 zl) ale do Momo Force raczej sie nie umywa... :roll: Od nowosci miala luzy i cos w niej przeskakiwalo (i tak w kazdym egzemplarzu). Jako pierwsza kierownica - moze byc. Jednak przesiadka z czegos lepszego bylaby rozczarowaniem... :|

post-1165-1145353845_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie ostatnio w mediamarkt byłem i powiem że, ogladałem ją, dotykałem, obracałem i mi sie nie podoba, zwłaszcza ten mały promień skrętu:/ Była też momo ale ta szara, ogromna różnica. Ja poczekam jakiś czas na coś lepszego, coś a'la momo - bo te czerwoniutkie to raczej trudno dostepne sa juz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja niedługo też zamierzam sobie kupić kiere z FF ,ale mam pytanie bo właśnie grałem na PS2 w NFS MW i jak zuciło samochodem to kierownica nie kontrowała ,a jak grałem w GT4 to już tak. I mam pytanie czy da się we wszystkich grach ustawić to samo kontrowanie podczas poślizgu ?

Sorki za off topic ,ale chce tylko jednej odpowiedzi ,a nie cały temat ;)

Aha ma to być Logitech Force GP

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie za bardzo czaje o co ci chodzi dokładnie ...

Kontrolowanie podczas poślizgu czyli ForceFeedback czy chcesz żeby kierownica sama za ciebie "wyprowadzała" ???

Bo w przypadku momo albo Logitech Force GP będzie raczej na odwrót...

Kierownica stawia opór jak podczas normalnej jazdy ... ( może nie w 100% ale podobnie)

Logitech MOMO ma jeszcze łopatki za kierownicą i dwa razy wyższą cenę :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Logitech MOMO ma jeszcze łopatki za kierownicą i dwa razy wyższą cenę :]

To ta kierownica nie ma łopatek? To czym się biegi zmienia? Już miałem ją zamawiać ale jak nie mam zmieniać biegi przyciskami to odpada.

http://www.acris.pl/produkt.jsp?pid=13855

* Łopatkowe dźwignie przy kierownicy

Sam już nie wiem.

Edytowane przez Ludwiczek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi