pentliczek Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Chce sobie kupić urządzenie wielofunkcyjne do 250 zł bo moja drukarka się zepsuła, zastanawiam się nad tym Lexmark X1190 [225 zl], Lexmark X1190 [249 zł] + tusze gratis co o tym sadzicie? (oczywiscie wybralbym jak juz 2 opcje) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Ja bym Ci Lexmarków nie polecał. Jakość wydruku nie poraża, a tusze do niego są bardzo drogie. Bierz coś z HP lub Canona. Był taki jeden fajny Canon, ale modelu niestety nie pamiętam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Tusze do lexmarka sa drogie :mur: Tusze sa tanie do HP sa drogie :] i polecam ta druga opcje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Ja bym Ci Lexmarków nie polecał. Jakość wydruku nie poraża, a tusze do niego są bardzo drogie. Bierz coś z HP lub Canona. Był taki jeden fajny Canon, ale modelu niestety nie pamiętam.Canon IP2000, tylko ze teraz jest dotepny tylko model 2200. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Canon IP2000, tylko ze teraz jest dotepny tylko model 2200. ale z tego co widze to IP2000 i 2200 to drukarka atramentowa a ja chce urzadzenie wielofunkcyjne !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 (edytowane) w MM jest promocja na lexmark x2310 słyszałem że tusze są tanie a wydajność/cena warto brać ? cena 149 zł czyli 20 zł taniej niz w komputerowych i do tego chyba juz sa tusze Edytowane 4 Kwietnia 2006 przez pentliczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...