Skocz do zawartości
zuzalee

2 Problemy :(

Rekomendowane odpowiedzi

1 - jak się pozbyć reklam Które co pięć sekund wyskakują na nowej stronie? Próbowałam już p-are skanerów anty-virusowych i nic nie pomogło:(

2 - Nie moge zmienić tapety na pulpicie - opcaj w panelu sterowania ekran pulpit jest zablokowana. Prosze o pomoc przerobiłam juz mnustwo anty-wirusów i nie pomagają:(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To wogóle jest twój komputer czy matki/ojca/brata - jak dla mnie nie masz uprawnień do zmiany tapety po prostu.

A ja mam Firefoxa

No a j a powiem tak spróbuj jeszcze moze spy sweeper-em jak bedzie tak samo to rob formata i nie trac czasu dzis kumpel mial takiego zonka jakis trojanów sie mu posciagalo w cholere i pozniej np jest puplpit z napsem ze ten komp jest zainfekowany bl bla bla wchodzi sie w okno zmiany a wszystko nieaktywne podobnie jak kiedys sie robilo z przeglądarką ze domyslnie ustawiala sie np strona www.xxx.com jak sie chcialo zmienic to okno bylo wyszarzone. ale format dobry na wszystko.pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój komputer i tylko mój. Mam Opere a Firefox to chyba podobne więc różnicy pewno nie będzie. Z tymi Spywareami to też różnie przerobiłam ich sporo teraz mam Spyware Terminator i on mi pomógł tylko w tym że skasował "czarny pulpit z napisem Spyware coś tam coś tam nie pamiętam bo to dawno było" ale i tak nie moge tapety zmienić. Ściągnełam za radą wcześniejszego kolegi AdsGone 2004 blocked popup czy cuś i też nie pomaga więc chyba format mnie czeka ale nie uśmiecha mi się to za bardzo :( (Kolego od słownika wybacz mój błąd)

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

będe wdzięczna! Ale bardziej mi zależy na tym żeby pozbyć sie tych wściekłych stron które mnie atakują ze wszystkich stron :wink: Więc pomóżcie chłopcy plizzzzzzzzz

narzedzia=>preferencje=>wyskakujace okna i blok na wszystkie, albo tylko niechciane

aha do opery polecam zone alarma pro ;) wszystko mozna ladnie skonfigurowac, zeby nic nie wyskakiwalo i nie zasyfilo kompa ;) ze stronki zone-labs mozna sciagnac darmowego 30 dniowego triala ;) a jak sie spodoba to na priv sie zglos :-P

Edytowane przez 4ever_anarchy_soldier

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi