Gość Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Yo A mianowicie wszystko się zaczeło po aktualizacji opery z 6.03 na 6.05 zawsze kiedy wyłącze (a następnie włącze) opere musze się logować od początku na tweaka, mimo że zawsze zaznaczam opcję "Zaloguj mnie automatycznie przy każdej wizycie" co jest grane??? narka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomek Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 ja mam taka sama opere i nie mam problemow! ps. moze cos w opcjach na kombinowales a jak nie to zainstaluj jeszcze raz i juz :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[yarazz] Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Albo dales zbyt wysoki poziom zabezpieczenia cookies i przegladarka nie zapisuje ich na dysku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 ja mam I explorera 5.5 i automatyczne logowanie dziala tylko jak sie wchodzi na forum przez główną strone, a jak wrzoce bezposrednio do forum linka do ulubionych to niedziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 na pewno opera wyrzuca ci ciasteczka ;) i nie mozesz wejsc obczaj to w opcjach jest..... ja tez mam 6,05 i chodzi luX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 ja mam I explorera 5.5 i automatyczne logowanie dziala tylko jak sie wchodzi na forum przez główną strone, a jak wrzoce bezposrednio do forum linka do ulubionych to niedziala upgradnij sobie i spox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 ja mam I explorera 5.5 i automatyczne logowanie dziala tylko jak sie wchodzi na forum przez główną strone, a jak wrzoce bezposrednio do forum linka do ulubionych to niedzialaMi się nawet wtedy nieloguje, a mam zaznaczoną tą opcje :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Ja sie bawiłem IE, Mozillą, Operą 6/7 i Phoenix'em - nie mam żadnych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Ja sie bawiłem IE, Mozillą, Operą 6/7 i Phoenix'em - nie mam żadnych problemów. cz to jest pseudoreklama :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...