mechl!n Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 No właśnie- jak w kompie uzyskać napięcie 7V? Gdzieś czytałem, że we wtyczce np do zasilania dysku żółty i czerwony da 7V 8O - trochę DZIWNO mi się wydawa- sprawdzał nie będę- spaliłem już 2 zasilacze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Ja sprawdzałem i działa 8). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zembol Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 mechl!n dziala na 100% , tylko pamietaj zeby nie zewrzec tych przewodow a zasilacz zawsze powinien byc obciazony :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Wielkie DZIĘKI ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Treko Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=8063 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Można zamknąć temat- obędzie się bez obrazka pt: szukaj.jpg :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2003 Można zamknąć temat- obędzie się bez obrazka pt: szukaj.jpg :D :D :D Za pozno , to na nastepny raz : ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...