yeyoo Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 siemka, mam pytanko, oplaca sie brac te > katody sa za 23 zeta, to chyba sunbeam.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
staszek1000 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 katoda jak katoda... ja mam revolteca i jestem zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 tak, sunbeam ale zastanawiająca jest ta niska cena :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 :lol2: http://allegro.pl/show_item.php?item=95451262 :lol2: Moze katody poszly w dół?? Bo z checia sam bym kupił za 18zł :D B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 ma ktos te katody cm'a ? za cene 18 zeta to by sie opylalo wziac, tylko ciekawe jak swieca ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 ja mam te katody, kiedys dalem za nie w sklepie chyba z 50zl, katody jak katody, kabelki troche krotkie, reszta wporzo u mnie dziala juz tylko jedna bo druga spadla z parapetu i sie polamala, zastanawia mnie tylko ten jeden kolor: bialy, ciekaw jestem jak to wyglada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 wlasnie brac te katody za 23zl bo neona raczej nie bo chyba slabo swieci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 neon przede wszystkim się grzeje ma ktoś te tanie katody z allegro :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (edytowane) Hmmm wiec co bedize lepsze (lepiej swiecilo) taki neon--> http://www.allegro.pl/item94036756_mega_no...led_molex_.html czy np taka katoda -->http://www.allegro.pl/item95262509_zimna_k...30cm_zolta.html Edytowane 5 Kwietnia 2006 przez Gucio89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Hmmm wiec co bedize lepsze (lepiej swiecilo) taki neon--> http://www.allegro.pl/item94036756_mega_no...led_molex_.html czy np taka katoda -->http://www.allegro.pl/item95262509_zimna_k...30cm_zolta.html no jasne, że katoda w porównaniu do takiego diodowego neonka katoda daję ok 4 razy więcej światła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gucio89 Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Hmmm wiec katoda ladnie swieci. Ale ta katoda za 23zl to jakies do klozetu kolorki;F ten niebieski przypomina seledynowy czy jak sie tam on nazywa (jasny blekit) Jaka radzicie kupic do czarnej obudowy a i w wentylku od grafy mam niebieski kolorek diody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Co do koloru to wybór zostawiam już tobie. Co do firmy - jak chcesz coś porządnego to bierz sunbeam albo revoltecki (nie polecam sharkoonów). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 (nie polecam sharkoonów).czemu? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
msn Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 czemu? Widziałeś "niebieskie" sharkoony?, pozatym często się psują i wydają z siebie dziwne odgłosy. Na forum były też przypadki przegrzewania się. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karoopl Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 A ja mam te CM, szczerze - syf, przyszly juz uwalnone - musialem lutowac, to po miesiacu sie urwal drugi kabelek ale juz tak, ze nie do przylutowania i z dwoch kataod zrobila sie jedna :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 (edytowane) NIE KUŚCIE się na duże okazje i promocje. Jeśli coś jest zbyt tanie na pewno jest wadliwe, uszkodzone, albo dalece odbiega od standardów - oczywiście negatywnie... Promocje nie są dla ludzi.. pamiętajcie o tym.... Edytowane 6 Kwietnia 2006 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 eh ale te 18 zł to ładna cena wole kupic 4 katody w cenie 2 revoltecka PS. jak sie komponuje katoda UV z niebieską? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 eh ale te 18 zł to ładna cena wole kupic 4 katody w cenie 2 revoltecka PS. jak sie komponuje katoda UV z niebieską? nijak wybieraj, albo kolor albo uv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proxsac Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Widziałeś "niebieskie" sharkoony?, pozatym często się psują i wydają z siebie dziwne odgłosy. Na forum były też przypadki przegrzewania się. Tak jak wszystkie inne firmy. Poszukaj każdy z producentów ma swoje wadliwe produkty. I zawsze znajdą sie zadowoleni i niezadowoleni klienci. Ja mam niebieskie sharkoony i nie grzeją sie, nie wydają odgłosów i świecą tak samo od kilku miesięcy. Co do samego koloru niebieskiego...to właśnie sharkoony mają jeden z ładniejszych odcieni niebieskiego spośród wszystkich firm...ale to tylko moja opinia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poss Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 A więc tak.. Miałem w życiu nie jedną katode więc moze w jakiś sposób rozwieje wasze wątpliwości... Katody Sun Beam Tech to bardzo dobry produkt, świeci wyśmienicie, kolory sa żywe ale nie blade. Inwerter grzeje sie nieco powiedzmy jest "ciepły" ale dopiero przy drugiej katodzie. A teraz specyfikacja kolorów; - UV szceże nie polecam światło jest nikłe, zanim zaczołem się bawiać katodami to wczesniej miałem świetłówke UV 120 cm 36 W i nie taki tani syf z allegro jakiś omnilux czy jak to tam tylko PHILIPS dałem ponad 100 ale to dawne czasy... Chodzi o to że Switło UV potrzebuje mocy a te 3W co oferuje katoda to zamało i nich nikt nie mówi " ja mam 2 katody UV i nie nażekam" nie nażekasz bo nie widziłes co potrafi najkrutsza z możliwych świetłówek czyli 8 W UV PHILIPS ciężko o oprawe do takiej ale mozna na zwykłe kable , mam taką swietłówke w moim modzie daje jak szalona , kumpel nie wieżył i przylazł ze swoimi super power sharkun UV, wymiekł odrazu... To chyba tyle na temat UV. - Biała taka sama katoda jest w każdym skaneże -Purpurowa kumpel mówi na nie biała z "poświatą" z lekkim połyskiem fioletu różu, ogulnie coś ciekawego kiedyś podświetlałem klawe taką super efekt ale kabel był zakrutki dlamnie, o własnie co do kabli i ich długości, jest ona wyliczona i nie radze zmeniać ja właśnie w tej purpurowej wsadziłem kabeł głośnikowy taki 2x0,5 kw więc fest ale o dł ok 0,5 m i po włączeni lipa pół katody się świeci, już myslałęm ze coś że zlutowałem więc się biore do wyjmowania jej z rurki i wtedy duppp, złamałem ją :D druga pruba była z niebieską znowu dałem kabel ok 0,4 m tez gruby bo to wazne i znowu nie całaswieci tylko o 3/4 więc skruciłem kabelek o 5 cm i już prawie cała się zaświeciała powtużyłem i teraz cała działa, poprostu na zbyt długim kablu występuja starty a na tej grubości co dają w standardzie to wogle lipa. To chyba tyle sporo wyszło :) Jak ktos ma jakies wątpliwości jeszcze to piszcie. PS; O tym syfie zwanym neonkami diodowymi nie będe wspominał jak to widze to mi sie żygać chce poprostu porażka nie wiem kto to wymyślił a najgorsze ze ludzie kupują to a to taki szajs jest ;/;/;/ KATODY GÓRĄ !!!!!!!!! Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 PS; O tym syfie zwanym neonkami diodowymi nie będe wspominał jak to widze to mi sie żygać chce poprostu porażka nie wiem kto to wymyślił a najgorsze ze ludzie kupują to a to taki szajs jest ;/;/;/ KATODY GÓRĄ !!!!!!!!! Pozdro.wymyślili to ludzie którzy nie mieli kasy a chcieli oświetlić sobie kompa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 daj fotki tego philpsa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Jaką katodę do 50zł polecali byście o kolorze niebieskim. Nie chce strasznie mocnego światło bo mi się zwracać chce jak widzę taką katodę co świeci jak lampa od skanera. Chce spokojnie niebieskie światło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 wymyślili to ludzie którzy nie mieli kasy a chcieli oświetlić sobie kompa ;] no.. całkiem niezależnie ja to wymyśliłem na 2 dni przed tym jak zobacyzłem że ktoś to wymyślił i objawił światu na moderskich stronach... Czyżbym miał kamery w domu? :lol: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 ja do swojej obudowy planuje wrzucic te revoltec katody mam nadzieje ze ladnie to bedzie wygladac z plynem UV w moim ukladzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2007 (edytowane) ja do swojej obudowy planuje wrzucic te revoltec katody mam nadzieje ze ladnie to bedzie wygladac z plynem UV w moim ukladzieosobiście nie polecam revoltecka za ten przycisk na PCI - trudno później ukryć kabelki mam od ponad roku takie katody i moge polecić - włącznik umieszczony mam z tyłu obudowy (nad fanderem ) Edytowane 14 Czerwca 2007 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 w sumie bede bral te katody revolteca, mam nadzieje ze kabeli nie beda zbytnio "straszyc" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...