Gwynbleidd Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Skoro chcesz wymienic plyte - polecam Abita NF7-S A co do zmiany platforym ktora radza Ci koledzy z forum - zastanow sie czy jest Ci ona potrzebna. Koszt bedzie o wiele wiekszy, nie ma co ukrywac. Za Abita zaplacisz jakies 170 zł - za nowa platforme - forumowicze podali Ci ceny. Co do płyt GB ... Porazka... mialem GB GA7N400 Pro 2 - dzieki Bogu udalo mi sie jej pozbyc i mam teraz Abita i chwale go sobie ;) Pozdr Ja tez jestem za Abitem. Do tego moze ram + 512. Procka podgonic moze nawet do 200x12,5 ? A grafe sprzedac i wziac radka 9700pro / 9800pro / 6600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietr_as Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 i chyba tak zrobie jak mówicie :) kupie abita i bedzie lux i jeszcze jedno pytanie do expertów B) aktualnie mam AMD Athlon XP, 2075 MHz (12.5 x 166) 2800+ ile maksymalnie mozna z niego wycisnac i na jakim chłodzeniu bo teraz mam SPIRE SPA04B4-U WhisperRock V a na tym to raczej nie ryzykowac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Nie da sie tego określić, każdy proc kręci sie inaczej <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...