kukimc2 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Witam wszystkich ! :D Mianowicie chodzi mi o wgranie nowego biosu do karty "nVIDIA GeForce FX 5700 (Leadtek WinFast A360) 128mb" ale nie wiem jaki dokladie wybrac zeby karta jak najlepiej dzialala, znalazlem kilka biosow tutaj http://www.mvktech.net/component/option,co.../cat,71/page,5/ ale ktorego wgrac i czy one wogule beda dobre? ? ? A pozatym jak to sie wgrywa ? Z gory wielkie dzieki za pomoc :) P.S. Prosze pomuzcie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) o wgrywaniu biosu było już pisane na forum wiele razy wystarczy użyć szukajki... P.S popracuj nad ortografią Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukimc2 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Ok popracuje :P... i poszukam jak sie wgrywa bios... a ktory plik mam dokladnie zassac zeby karta dzialala sprawnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 (edytowane) najlepiej jak najnowszy, a który dokładnie to niestety Ci nie powiem bo nigdy nie miałem FX5700.... poszukaj może będzie jakiś nowszy ale oryginalny leadteka, można też próbowac wgrać bios innej firmy albo jakiś modowany jednak nie gwarantuje poprawnego działania ale zawsze można wgrać spowrotem stary więc nie zapomnij go najpierw zapisać.... Edytowane 2 Kwietnia 2006 przez -=KAX=- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 A po co w ogóle chcesz zmieniać bios? "zeby karta jak najlepiej dzialala"? Bios Ci raczej nie pomoże ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...