860lacov Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Odpaliłem sobie Prince of persia 1, które chodziło mi na 286. Kiedy grałem usłyszałem, że wiatrak na procu szybciej się kręci(mam ustawione żeby przyspieszał powyżej 40 stopni co dzieje się przy dużym obciążeniu procka). Po włączeniu menadżerea zdań okazało się, ze procesor jest wykorzystywany w 100% Czy stare dosowe gierki tak mają czy jest to raczej wina czegoś innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 WinXP (strzelam, ze takiego masz) nie ma DOS`a i dlatego musi go emulowac wiec zadna aplikacja pisana pod niego nie bedzie dobrze zarzadzana przez XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zainstaluj sobie DOSBox v. 0.63 lub nowsza jak jest. To emulator DOS i wiekszosc gierek dziala pod nim bez problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 w zasadzie działa wszystko ok. tylko te 100% było ciekawe. Dosbox używałem i polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 Remake klasycznego księcia. http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=12031 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 15 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2007 (edytowane) Powiem że czekałem na takie coś. Oczywiście wolałbym w 3d. ;) Ciekawe kiedy tego można się spodziewać ;) Edit: srpen 2007 ok już wiem ;) P.S tylko x360 ? :| Edytowane 15 Maja 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 A ja nie wolałbym 3d. Taki rzut jest cacy. Stary Prince to było to. Jedna z najlepszych gier w ogole i jaki miała klimat (nawet jak na gry w takiej oprawie). Tutaj jest zapowiedz PoP:C plus małe movie. Ja sie nie moge doczekać :P. Oby było chociaż tylko samo poziomów co w PoP1 albo i więcej. TO by było super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
860lacov Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Grałem w pierwszą część jeszcze na swoim 486 i bardzo mi się podobała. Później była jakaś kolorowa 2 czy coś, ale jakoś nie przykuła mojej uwagi, tak samo z resztą jak POP 3D. I jeszcze nie tak dawno wszystkie 3 nowe części prince'a po prostu mnie zniszczyły (zwłaszcza 1 SOT, którą przeszedłem 2x pod rząd czego nigdy wcześniej w żadnej grze nie doświadczyłem. Sądzę, że już samo polepszenie grafiki z części 1 wystarczyłoby żeby gra była na prawdę kozacka, ale podejrzewam, że nie na samej grafice się skończy więc może być na prawdę ciekawie. btw jak dla mnie 1 była zdecydowanie trudniejsza niż ostatnie 3 części, ale to może dlatego, że byłem wtedy w podstawówce i moje zdolności związane z grami były na prawdę małe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 (edytowane) 1 jest łatwa IMO, własnie ją kończe i idzie jak po maśle, WW i TTT są trudniejsze, tak mi sie wydaje. Edytowane 10 Czerwca 2007 przez Pioorek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 jak remake prince'a to tylko 2D , mogliby to machnąc na pc. robi super wrazenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...