Skocz do zawartości
Ruido

zonk z kompem

Rekomendowane odpowiedzi

za malo danych.. jaki system, kiedy ostatnio go instalowales, jaki sprzet, obudowa zamknieta itp.  ??????

Windows 98 (bo ME musze pozyczyc od qumpla i sobie wgrac :P ) a Winda instalowana z jakis tydzien dwa temu, obudowa otwarta, temeratura okolo 40C :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czemu by mial byc to ram jak juz to moze karta graficzna ??

z tego co napisales byla w serwisie ?

aha i jak masz Athlona XP 1800+ i 256 ddr kingstona to czemu siedzisz na badziewnym 98 ?? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

czemu by mial byc to ram jak juz to moze karta graficzna ??  

z tego co napisales byla w serwisie ?  

aha i jak masz Athlona XP 1800+ i 256 ddr kingstona to czemu siedzisz na badziewnym 98 ?? :)

karta graf. nadal jest w serwisie, siedze na starej Ati 4MB :) jak sie upre moge sobie podlaczyc na razie jeszcze Voodo 2 :)

Siedze na 98 bo na razie brak "orginalnej" ( :wink: ) plyty windy, qumpel pozyczyl, ale bede mial w przyszlym tyg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tego typu problemy to trzeba rozwiazywac po nitce do klebka.

Niestety. Wiem cos o tym bo raz przez moja grafike prawie bym nerwicy dostal.

1.clear cmos

2.test zasilacza.

3.przedmuchaj PCI (zmien slot dla karty) chba ze to AGP ale tez tam wysil pluca i dmuchnij w AGP :wink:

4.format c:

5.sterownik do plyty glownej

6.non O/C (stare karty na PCI nie lubia wiecej niz 33 MHZ)

Aa... o ile to bedzie cos innego niz walnieta grafika to instalator windowsa powinien cie o tym powiadomic ladnym bluescreenem lub ramka na pol ekranu z niewyjasnionym bledem wtedy to moze oznaczac padniety RAM , wysoka temp. CPU itp.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zajebie chyba komputronik :?

Dzwonie dzis a oni, ze karta graf zostala oddana "gola" (sama karta) i ze moze bedzie trzeba wszystko dowiesc, ale ze jeszcze nie wie i zeby zadzwonic we wtorek (juz 1,5 tyg czekam :( ), lol ciekawi mnie po co im plytka ze sterownikami, z neta to juz nie moga sciagnac ?? A przy oddawaniu karty jakos sie nie pluli ze bez driverow oddaje.

Komputronik sucks

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A tego to faktycznie nie potrafie przykumac ;). Jak oddawalem sprzety na serwis to zawsze zostawialem sobie wsio co sie dalo, i tak zostaly mi instrukcje i plytki od MSI K7T Pro2, plytka od Creative MX DDR, dwa komplety instrukcji i plyt do skanera Canon'a, moze jeszcze by sie cos znalazlo huehehhe :lol:.

Pozdr...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...