hinco Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) Sporo sie z tym namęczyłem przez jakiś dziwny gaz, ale teraz nie jest tak źle.. stuff: Aspera 1/6 hp Skrpalacz stalowy potężny parownik z rurki miedzianej 10mm, zwinięty z 6mb włożony do stalowej rury zaślepionej blachą 3m kapy 0,8 mm 404+propan+butan; taki mix 8/+0,2 bar Brzydkie i w ogóle fee.. drugiego takie obiecuje nie zrobie :P foty okropnej jakości: No to dzisiaj sie udało :] wywaliłem prawie cały gaz, dodałem prop butanu i oto efekty: temp na początku wymiennika (sześcio metrowego) to wg mnie (bo neo zaniża chyba temp o 4-5 C to jest -8*C :] jak na początek i fwc to dla mnie styknie :P zaizolować i takie tam jeszcze.. ktos to przygarnie? :P Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez hinco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 szkoda troszke że na fotkach mało widać temp. jest bez obciążenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 foty by Nokia, nie podoba sie to trudno ; ] temp bez obciażenia, ale to myśle jeszcze ulegnie zmianie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 tu chodzi o to że na fotkach prawie nic niewidać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 tu chodzi o to że na fotkach prawie nic niewidaćczyli jakość czy ujęcia ? :P z jakościanic nie zrobie.. ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 chodzi mi o wielkość fotek 640x480 to takie minimum żeby coś zobaczyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 foty z imageshacka @640x480 reszta utknęła na komórce siory, bezpowrotnie ;/ lepszych nie bedzie ; ] chyba ze dla kupujacego to sie moge postarać ; ] » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekCzek Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 niezłe ;), podaj temp pod obciazeniem :) moze jakies oc na"tym" ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 (edytowane) nie mam co ocować ; ] to jest fwc, temp wody pewnie w okolichach 0 pod obciażeniem będą oscylować, postaram sie jak by ktos kupił za zadatek zmienić na lepszy gaz wtedy z -30 można mieć.. a bez funduszy kicha . ; ] musze kabelki poukładać włącznik dać izolacje no z wieczór zejdzie.. i termometr i cyfraka trza kupić aaa... :E Edytowane 3 Kwietnia 2006 przez hinco Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadekCzek Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 ile cie wyniosło stworzenie ? za ile chcesz opchnąc? (pytam z ciekawosci:P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 z takimi gazami to sie schowaj :] r404a+propan+butan, co to ma byc? :D :lol: :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Hinco centralnie weź zapakuj metan :D albo acek :D albo gas X :D cisnienia sa odpowiednie by skroplic gas X XD. Stay tuned :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 3 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2006 wystarczy mi propan bernzomatica :P :P koszty... kompresor tylko w sumie musiałem kupić za 70 zł, reszta miałem w domu.. i cen ie pamietam, luty gazy itp sporo wyniosły, jak chcesz kupić to pw :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...