mR4ZI3L Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 (edytowane) ostatnio zanotowalem dziwne restarty komputera moj konfig to athlon m 10x166 (jak dam wiecej to zaczyna mi sie windows restartowac) , asus 6600gt , 2x 512 ddr , wd250 i wd80 i zailacz modecom 300w :oops: Edytowane 4 Kwietnia 2006 przez mR4ZI3L Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtZ Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Musisz sobie sprawić mocniejszy zasilacz ;) forton 350 z allegro najlepiej :) I nie podkrecaj procka bo zasilka nie wyrabia i jeszcze reszte sprzetu uszkodzisz. Ustaw procka do nominalnych wartosci, kup zasilke, potem szalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 F*ck! ;] Gratuluje napięcia.. ;D Wyłącz lepiej sprzęt, spraw sobie zasilacz... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMDPRO Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 A po co zasilacz.. !? Sam mam modecoma i wszystko ok ( oc jak w podpisie tylko ze napiecia srednio tak ) Ale mysle nad forronem 400 wat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 A masz 2,2 na linii 12V? @mR4ZI3L zmierz to miernikiem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 mR4ZI3L Napiecia mierzymy miernikiem. Ile razy trzeba bedzie to powtarzac? Gdyby wierzyc softwarowym.... :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtZ Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Ok, ale jak mierze softwarowym to i tak nie mam az TAKICH odbiegów od normy ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 zwykly blad czujnika lub programu ale kto o zdrowych zmyslach patrzy na programowe odczyty :blink: ja moge miec w programei nawet i 230V na lini 12V i bym sie tym nie przejol :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 zwykly blad czujnika lub programu ale kto o zdrowych zmyslach patrzy na programowe odczyty :blink: ja moge miec w programei nawet i 230V na lini 12V i bym sie tym nie przejol :lol: Tiaa ;] Uważaj żebyś czasem czegoś nie przevoltował :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...