mlodyno Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Witam Mam czytnik kart pamieci ... 18in1 czy jeszcze wiecej ale nie o to chodzi.... kiedy wkladam go pod XP wszystko widzi cacy... pojawiaja sie 3 nowe dyski z czego tylko do jednego mozna wejsc. Czyli np. Pojawiaja sie nowe dyski E: F: G: i np. tylko na F: sa pliki na karcie pamieci... Sytuacja wyglada inaczej na win 2000. Komputer zamiast 3 dyskow rozpoznaje tylko jeden sposrod tych E: F: G: ale akurat ten (G:), na ktorym nie ma plikow... jak go zmusic zeby pokazywal wszystkie 3 dyski tak jak XP albo zeby chociaz pokazywal jeden ale wlasciwy (zamiast G: to F:) Btw. sterowniki w necie do tego czytnika sa ale tylko pod win98 ... pod 2000 i XP niby nie potrzebuje. Mam SP4 do win2000. USB w laptopie to 1.1. bede wdzieczny za pomoc bo moje zabawy z menadzerem urzadzen nie pomogly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 (edytowane) Prawym na Moj Komputer>>Zarzadzaj>>Zarzadzanie dyskami i tam sprawdz czy wszystkim dyskom przypisane sa litery dysków Edytowane 7 Kwietnia 2006 przez ANalfabeta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crux Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Witam Mam podobny czytnik 18in1 a dokladnie taki: Czytnik Zakupilem taki by moc korzystac z kart xD. Moj problem to predkosci przegrywania danych z czytnika i z powrotem. Wartosci przykladowe: aparat fuji S5600 - komp z usb2: odczyt/zapis <> 4,06/1,60 MB/s czytnik <> komp z usb2: odczyt/zapis - 2,55/1,35 MB/s Czy z tym czytnikiem cos jest nie tak? Karta xD z jakiej korzystalem to xD-512 H-Type. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...