Gość rafifeo Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 jak chcesz potem rozbudowac to lepiej 1*1gb ale bedzie sie slabiej krecic... ja w kazdym razie bym bral 2*512 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary666 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 (edytowane) haha nie ma prawie gier ktore wykozystuja ps3 a jak sa to bardzo slabo wykozystuja ta technologieNarazie nie ma wiele-chociaż Far Cry w 3.0 wygląda pięknie, ale poczekaj trochę to jeszcze moje słowa wspomnisz. Edytowane 6 Kwietnia 2006 przez Cezary666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 (edytowane) nie OK. Ja też uważam, że X800GTO jest dobra-to nie podlega dyskusji. Brakuje jej tylko obsługi Pixel Shader i Vertex shader w wersji 3.0, a zapowiada się wiele ciekawych tytułów dla tych wersji. X800GTO obsługuje Direct 9.0, a 6600GT w wersji 9.0c. Dopiero ATI seria X1xxx obsługuje te standardy. To chyba wszyscy wiemy. Oczywiście w nowe tytuły też se pograsz, ale już nie zobaczych tego co mają do pokazania. Bedziesz musiał się zadowolić shader'ami w wersji 2.0, aróznica jest i to kolosalna. nie OK. Ja też uważam, że X800GTO jest dobra-to nie podlega dyskusji. Brakuje jej tylko obsługi Pixel Shader i Vertex shader w wersji 3.0, a zapowiada się wiele ciekawych tytułów dla tych wersji. X800GTO obsługuje Direct 9.0, a 6600GT w wersji 9.0c. Dopiero ATI seria X1xxx obsługuje te standardy. To chyba wszyscy wiemy. Oczywiście w nowe tytuły też se pograsz, ale już nie zobaczych tego co mają do pokazania. Bedziesz musiał się zadowolić shader'ami w wersji 2.0, aróznica jest i to kolosalna. Wymyśl coś nowego, a nie pisz dwa razy tego samego :| :|. Po prostu poczytaj testy i potem coś pisz <_< <_< :mur:. Edytowane 6 Kwietnia 2006 przez pajak28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek230 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 nie jestem maniakalnym graczem więc te wszystkie technologie to nie konieczne sie przydadzą.....lubie tylko czasami dobrze pograć!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 wtedy to twoja karta bedzie za slaba by podziwiac te widoki z ps3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary666 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 wtedy to twoja karta bedzie za slaba by podziwiac te widoki z ps3 Wiedziałem, że to powiesz-mam płyte w SLI i za rok sobie dokupie drugą 6600GT, która za rok bedzię tania. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 tylko ze wtedy to juz bardziej bedzie sie oplacalo kupic cos mocniejszego :) wg. mnie sli to wywalanie kasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary666 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 (edytowane) niekoniecznie-2x6600GT to jest mocna kombinacja -masz prawie dwukrotną wydajność. Mówisz, wywalenie kasy-ile ja za rok zapłace za 6600GT-300-350zł nie więcej-uważasz że to nie opłacalne? Edytowane 6 Kwietnia 2006 przez Cezary666 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 To nie jest tak ze masz prawie dwukrotna wydajnosc... Bedzie przyrost ale napewno nie ~100% A za rok dokupywanie 2 6600 GT dla mnie tez jest niezbyt dobrym pomyslem. Lepiej wydac raz a porzadnie ,potem ja sprobowac opchnac i ta kase co bys wydal na drugi 6600 dolozyc i kupic cos lepszego. Za rok zupelnie inaczej bedzie z cenami tych mocniejszych kart... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary666 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Chyba, że łączysz w SLI dla samej zabawy i nowych doswiadczen-bo taki mam zamiat, a nie tylko-to się nie opłaca, to bedzię tańsze, kup, zamień, a może wyrzuć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro52 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 moim zdaniem najlepszym wyborem był 7600GS(w apollo 493zł) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek230 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 NAPRAWDE POLECAM RADKA X800 GTO 256/256 ... właśnie go włożyłem i zkonfigurowałem i jade na 1024x768 na f.e.a.r na full detal ..nie mówiąc o most wanted i innych nowościach....naprawde super sie kreci i wogóle..jestem zaodowolony :D :D :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...