julas Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 (edytowane) stoje przed wyborem routera dla mojej dziewczyny i chce Was prosic o rade. co myslicie o routerze MICROCOM 2656? i co wogole myslicie o tej firmie? uzywa moze ktos ich sprzetu? jak z awaryjnoscia, latwoscia obslugi? czy moze jednak wybrac bardziej zaufany produkt d-link (504T) albo jakis inny? nie ukrywam ze cena odgrywa tu powazna role (chociaz udalo mi sie znalezc tego d-linka za 205zl, to tylko 20zl wiecej od tego microcoma) musze zaznaczyc ze nie potrzebuje routera z wifi oraz nie musi on miec bardzo rozbudowanych mozliwosci, ot prosty routerek dzielacy neostrade na 2 kompy. z gory dziekuje za pomoc Edytowane 6 Kwietnia 2006 przez julas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tEREk-071 Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2006 Moim zdaniem wez d-linka, sprzet juz przetestowany przez duże grono ludzi i w razie czego znajdziesz napewno jakies porady, wskazówki co do ustawień na necie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seb Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Używam Microcoma od pół roku. Dzielę właśnie Neo na dwa kompy, nie zauważyłem żadnych problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2006 ja też używam microcoma, raz konfigurowałem hula już ze dwa lata bez problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...