GoLo Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 mniejsza z tym :P nic lepszego w tej cenie nie kupie. a fotki zapodam jak go dorwe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Całkiem spoko ten aparat GSmart mini 3 myślałem że poniżej 700 to tylko kamerki mi zostaną a tu prosze za 400zł z czujnikiem 2.1Mpixela to całkiem nieźle. Wystarczy do zdjęć budy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Całkiem spoko ten aparat GSmart mini 3 myślałem że poniżej 700 to tylko kamerki mi zostaną a tu prosze za 400zł z czujnikiem 2.1Mpixela to całkiem nieźle. Wystarczy do zdjęć budy.Jezu, gdzie tak tanio?? Daj mi linka do sklepu gdzie to widziałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Mutos.. pisalem wyzej.. www.allegro.pl :P np. tu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Taaaa, nie przyjrzałem się... Ja mimo wszystko wolałbym w sklepie qpić... Tylko czy będzie za takie pieniądze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 znalazlem jeden sklep(chyba).. takie cus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 Kurcze ten aparat wygląda jak jakiś wynalazek :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 to wyglada jak powiedzial Snap.. jak zabawka dla dzieci.. ale wazne zeby robil zdjecia z wmiare znosna jakoscia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 znalazlem jeden sklep(chyba).. takie cus W sklepie w Gdańsku jest po 350 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 jestes pewien ze GSmart mini 3 a nie 2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 to wyglada jak powiedzial Snap.. jak zabawka dla dzieci.. ale wazne zeby robil zdjecia z wmiare znosna jakoscia ;)mowilem :D a ile to kosztowalo?? dzisiaj widzialem Olympusa C1 za 600 zeta ( nowy ) a ty ile dales? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 jestes pewien ze GSmart mini 3 a nie 2? Mówię o 2... Aparat Cyfrowy Mustek GSmart Mini2 Rozdzielczosc 1600x1200 -software; czytnik: CMOS; pamieć: 16MB ; 2.1 mega pixel; funkcja kamery; ladowanie baterii przez USB; gwarancja: 24 miesiace cena netto: 287 cena brutto: 350 zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 nowlasnie.. a ja mowie o 3.. ta dwojka ma emulowane 2.1Mpix a CMOS ma 1.3 zatto trojka ma emulowane 3.1Mpix a CMOS 2.1 i wlasnie trojka kosztuje ~400zł a dwojka na allegro tez chodzi po 350zl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kml Opublikowano 19 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2003 A ja ostatnio oglądałem zdjęcia z Canona a40 na papierze i wyglądały zajebiście ten canon ma 2.1Mpix a zdjęcia miały rozmiar 10 na 15 i naprawde wyglądały super a sam mam a30 i nie narzekam w tej cenie nie znajde nic lebszego niemam może wygórowanych wymagań ale jest spoko a z rozdzielczości 12801024 wychodzą zdjęcia 913 podobno to minimum ale jak dla mnie jest super :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...