mlun Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Ile powinienem mieć w 3DMarku na Geforsie 2 GTS.Mój sprzet to PIII 128 Mb Ram Abit BE-6 2.Mam koło 2700-3000 i nie wiem czy to dobry wynik czy nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Ja na PIII 800 MHz miałem 2900 a więc nie masz "porażającego" wyniku. PS: Nie lubię się powtarzać ale to forum ma taką ciekawą funkcje "SZUKAJ". Jest naprawdę BARDZO , ale to BARDZO ciekawa i naprawdę warto z niej skorzystać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 dosyc dobry.... ja na tym co w podpisie mam po 4200 ( ale juz po podkreceniu..... ) ........ wez sobie sciagnij jakiego editora do biosow i podkrec go tak do 215core 370 mem ( bez zadnych dodatkowych chlodzacych pasci bedzie ci chodzil .... ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Mialem 4300 na Athlonie 1333, 256SDR, GeForce 2 Pro wiec Twoj wynik jest raczej OK Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Debatujecie o jego wyniku a z tych danych które podał, niewiele można powiedzieć, może mieć PIII 500 MHz, a może i 1 GHz. mlun podaj więcej szczegółów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Hehe, dopiero twin to zauwazyl. Jak mozna powiedziec cos na temat komputera, ktorego nawet nie znamy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 behehe kaeres zawsze musi wtracic swoje 3 grosze i na dodatek nie na temat Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackkpl Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Ja powiem tylko tyle, ze jak mialem gts-a 32 mb to na p4 2.3 ghz a gts @230/385 max wyciagalem 4800 z groszami. 5k nigdy nie przekroczylem, wiec jak na p3 to mysle ze wynik jest spoko (nawet jak na p3 1.2 ghz). W koncu jest na sdramach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Moze to PIII 450:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Debatujecie o jego wyniku a z tych danych które podał, niewiele można powiedzieć, może mieć PIII 500 MHz, a może i 1 GHz. mlun podaj więcej szczegółów. Faktycznie rozpedziłem sie i zapomniałem napisac,mam 700.Dzis reinstalowałem winde i na czystym systemie dawał 2700 a na 800 to było 3000 z hakiem(ale mam kondensatory popuchnięte i na 899 nie da się pracować bo sie restartuje) :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 dosyc dobry.... ja na tym co w podpisie mam po 4200 ( ale juz po podkreceniu..... ) ........ wez sobie sciagnij jakiego editora do biosow i podkrec go tak do 215core 370 mem ( bez zadnych dodatkowych chlodzacych pasci bedzie ci chodzil .... ) Tak u mnie juz przy 370 pojawiają sie kropki kreski i inne badziewia.Moze to wina karty(a dokładnie producent mam Creativa) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...