dudek564 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Witam chem zrobic na zdjeciu napis np. dudek564 bo w paincie patrzylem to jest napis i jak cos napisze zostaje biala ramka a chem zrobic przezroczysty napis zeby nikt sobie nie ,, przywlaszczył" zdjecia . Mam program Adobe ImageReady 7.0 CE i Adobe Photoshop 7.0 CE mozecie mi powiedziec jakich opcji uzyc zeby cos napisac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Echhh... Paint => Obraz => Rysuje nieprzezroczyste - odznacz. Teraz Paint nie będzie pozastawiał tej ramki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 włączasz photoshopa, klikasz na literkę T i piszesz.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 dudek564 napisał(a): Witam chem zrobic na zdjeciu napis np. dudek564 bo w paincie patrzylem to jest napis i jak cos napisze zostaje biala ramka a chem zrobic przezroczysty napis zeby nikt sobie nie ,, przywlaszczył" zdjecia . Mam program Adobe ImageReady 7.0 CE i Adobe Photoshop 7.0 CE mozecie mi powiedziec jakich opcji uzyc zeby cos napisac ? Z taka znajomoscia polszczyzny to ja bym na Twym miejscu tylko kwiatki i traktorki rysowal na zdjeciach - na pewno nic nie pisal! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...