Vojti Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Ktora plyta jest lepsza? ASUS A8N32-SLI Deluxe, nForce4 x16 SLI czy DFI LANparty nF4 SLI-DR Expert? Dadam ze szukam plyty pod Opterona 144.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Ktora plyta jest lepsza? ASUS A8N32-SLI Deluxe, nForce4 x16 SLI czy DFI LANparty nF4 SLI-DR Expert? Dadam ze szukam plyty pod Opterona 144.Pozdrawiam Bierz DFI super płyta do O/C ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vojti Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Bierz DFI super płyta do O/C ;)Tak ale DFI jest glosne a Asus cichutenki i tez chodzi swietnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Tak ale DFI jest glosne a Asus cichutenki i tez chodzi swietnie. Jeżeli chcesz ze sprzętu wyciskać wszystko co się da to bierz DFI, jeżeli chcesz lekko kręcić i zależy Ci na ciszy to bierz Asus'a ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vojti Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Wiec jest tak.Wole wydac wiecej kasy i kupic sprzet ktory nie musze extremalnie krecic.Mnie chodzi glownie aby wszystkie gry teraz i w przyszlosci chodzily na pelnych ustawieniach.Chce miec stabilny komp i nie miec ciaglych resetow.Nie wiem na ile to mozliwe chcialbym moc grac np. przy wlaczonym emule i nie miec przycinek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Bierz DFI.... Jest bardziej stabilna od ASUSA...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary666 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Jeżeli nie zależy Ci na extreme overlocking B) to ASUS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) Jeżeli nie zależy Ci na extreme overlocking B) to ASUS.Chyba chciałeś napisać DFI :? Zobacz na czym ekstremalnie ludzie kręcą (z zachodu), co nie zobaczysz to będzie to DFI. EDIT: Kurde nie doczytałem :mur: Jeżeli nie zależy na max oc to asus ;] Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez Grzechu_1990 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Jeżeli nie zależy Ci na extreme overlocking B) to ASUS. Chyba chciałeś napisać DFI :? Zobacz na czym ekstremalnie ludzie kręcą (z zachodu), co nie zobaczysz to będzie to DFI. Grzechu jemu chodzi o to, że do zwykłego użytku i lekkiego O/C to Asus ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkwd40 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 niech kupi DFI, bo jak kupi asusa, zrobi sobie delikatne OC, to go wciągnie i bedzie chciałwiecej, a dfi raczej go nie zawiedzie, sam tez kupowałem kiedys mobo do lekkiego oc i po tygodniu wymieniłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...