macias84 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Doba szybkie pytanko Co mi się bardziej nada do mojego kompa (tak jak w sygnaturze chciałbym żeby mi pozostało icon_smile3.gif) czyli konkurentów jest dwóch ale na którego się zdecydować generowanie hałasu też by było dla mnie ważne ale nie za cenę stabilności zatem co wziąć : Fortron FSP350-60MDN http://allegro.pl/item95168857_super_zasil...r_gwar_f_v.html czy Fortron FSP350-60TDH-P http://allegro.pl/item96242775_zasilacz_at...2_lata_gw_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Powiem tak: oba sa dobre :> Sprzet masz z sredniej polki wiec zaden z tych dwoch kandydatow nie powinien miec problemow z Twoja konfiguracja. A co do poziomu generowanego halasu - ciezko na odleglosc powiedziec czy bedzie cichy - najlepiej sprawidzc na zywo :> Pozniej czlowiek jest tylko rozczarowany - przeciez mial byc cichy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Do Twojego kompa tylko i wyłącznie ten drugi, dlatego że potrzebujesz mocnej 12-nastki. MDN lepiej sprawdza się tam gdzie proc katuje mu linię +5V, czyli w starszych konstrukcjach. Ja na Twoim miejscu upolowałbym Modecoma MC350 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macias84 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 (edytowane) Dzięki chłopaki 1. A jak z hałasem na tym FSP350-60TDH-P???? 2. @Stiff widzę że masz coś zbliżonego do mojego konfigu i Fortrona w wersji MDN czyzby coś było nie tak że polecasz mi tego TDH pytam z ciekawości 3. dobra na allego pojawił się fortron TDH-P bez ceny minimalej i na dzień dzisiejszy idzie wychaczyć już za 12-13 zeta lol :)) Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez macias84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...