Krzysztof17 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Witam, mam drukarkę HP i chcę się dowiedzieć jak sprawdzić ilość tuszu który pozostał w pojemnikach. Może są do tego jakieś programy? Jeśli tak to prosiłbym o linka. Z góry dzięki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 podaj model drukarki, a tak wlasciwie to malo która drukarka ma mmozeliwosc fizycznego wskazania poziomu tuszu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof17 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Drukarka to HP psc 1200 series. Da radę sprawdzić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakell Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Nie wiem seria psc chyba ma taką możliwość - w każdym razie moja PSC 1510 może Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Drukarka to HP psc 1200 series. Da radę sprawdzić? Niestety nie da rady :angry: Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zadna drukarka atramentowa nie pokazuje faktycznego poziomu tuszu w zbiornikach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...