Krzysztof17 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Witam, jestem już średnio zaawansowany w dziedzinie software'u, ale o tym co siedzi w środku komputera raczej nic nie wiem .Wiem co to procesor, karta graficzna itd, ale to tylko czysta teoria a ja chciałbym się czegoś nauczyć w praktyce tylko nie wiem od czego zacząć. Doradźcie coś bo bardzo mi na tym zależy Jeśli zły dział to sorki Z góry dzięki i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Chyba właśnie zaczynają się zapisy do szkół - może zapisz się do jakiegoś technikum elektronicznego ze specjalnością PC HARDWARE ? Pozdr. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof17 Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Ale ja tylko chcę mieć jakieś pojęcie o sprzęcie np. jak wyczyścić radiator lub wymienić wentylator czy kartę graficzną. Chodzi mi o podstawy a technikum odpada bo idę do LO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lzep Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Cytat z dołu strony głównej Forum : Nasi użytkownicy napisali 1 972 973 postów Jak to przeczytasz + linki jakie będą po drodze, to się już trochę będziesz orientował ! ( Są jeszcze książki , jakbyś o tym zapomniał ! ). Pozdr. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`fdl` Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Proponuję na początek przejrzeć całe FAQ. Bardzo dużo też dowiesz się składając komputer. Ale znając życie nie masz bejcu, więc pozostaje latanie po różnych stronkach. Nim się obejrzysz, będziesz wiedział wszystko ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...