ZiMatik Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 http://zimatik.com/galeryja/displayimage.p...tup&cat=0&pos=0 Kiedyś był tamat z przemalowaniem ścian..wiec postanowiłam ,,wyjechać'' z moją szafą :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Co te drzwiczki takie krzywe? ;] Usun link z podpisu bo podpadasz pod regulamin ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 zdjęcie mi sie krzywe zrobilo, potem zaczelam prostowac i wyszlo ze mam szafe krzywa :D Usunelam link - o to chodzilo? Co te drzwiczki takie krzywe? ;] Usun link z podpisu bo podpadasz pod regulamin ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2006 Rzeczywiście wygląda jakby szafa miała krzywo zamocowane drzwi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 ma dolne drzwi niedomkniete - stad tak glupio wyglada, chyba jej zrobie ,,równe'' zdjecie z podomykanymi drzwiczkami :rolleyes: Rzeczywiście wygląda jakby szafa miała krzywo zamocowane drzwi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 http://zimatik.com/galeryja/displayimage.p...tup&cat=0&pos=0 Kiedyś był tamat z przemalowaniem ścian..wiec postanowiłam ,,wyjechać'' z moją szafą :)miód:) tyle powiem, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLi5k3n Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Szafa naprawdę piękna. Może zamieścisz jakieś zdjęcia całego pokoju? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 i szafe troche wieksza bo juz oczy nie takie jak kiedys ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Heathen - milo mi :) Plisken - ciesze sie - co do calego pokoju...hmmm - :D Jestes pewnien ;)? Krzys'az - zrobie lepsze zdjecie , ciut powieksze i powiem Ci :) A tak przy okazji - mam ostatnio straszne parcie na Prodigy - nie wiecie gdzie moge posciagac mp3 jakies? - kazaa itp odpadaja bo boje sie wirusow :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLi5k3n Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 ZiMatik - Tak, jestem pewien. Szafa wygląda cudnie. Jeżeli cały pokój jest choć w połowie taki jak szafa to musi wyglądać super :) kazaa absolutnie nie. Zainstaluj Azureusa i poszukaj torrentów :) [Robi się offtop :D ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiMatik Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Powiem tyle, ze wszystkie meble mam przemalowane w podbnym stylu :) Jak zrobie im zdjecia dam cynka ;) Dzieki za rade z tym Azureusem - poszukam go, poczytam co to i pewnie zainst to cudo :D ZiMatik - Tak, jestem pewien. Szafa wygląda cudnie. Jeżeli cały pokój jest choć w połowie taki jak szafa to musi wyglądać super :) kazaa absolutnie nie. Zainstaluj Azureusa i poszukaj torrentów :) [Robi się offtop :D ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...