vitax Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Witam. +12V spada do poziomu 11.7V - 11.5V w czasie grania w gry...reszta napięć stabilna. Czy mam zacząć się bać, czy to norma? Athlon 64 3200 @ 2600 GHz Asus A8N-SLI Deluxe nForce4 SLI Radeon X800GTO2 @ 16...520/1200 2xSeagate RAID 2x napęd pare wentylatorów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 A Ja odpowiem Ci prosto - napięcia mierzymy miernikiem, nie programami! Nawet najtańszy miernik z budowlańca pokazuje w miare poprawne napięcia <_< załączyłem program everest/sisoft sandra/mbm i omało co nie spadłem ze stołka, napięcia wychodzą parenaście procent ponad normę, co robić ? po pierwsze spytaj się mamy czy Cię kocha, a potem weź patelke i walnij się w łep, napięć nie mierzy się programami, tylko miernikiem, właśnie do tego on służy I wszystko jasne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 (edytowane) Może niektórzy tę próbę powtarzali wielokrotnie i takie są skutki. Mój nastrój w tym topicu odzwierciedla mój avatar. Edytowane 8 Kwietnia 2006 przez BENITO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitax Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Ej BENITO ... mam sposób na twój avatar... nie trącaj tyle batoników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Ej BENITO ... mam sposób na twój avatar... nie trącaj tyle batoników. następny bachor któremu tatuś kupił kompa, ale potem będzie płacz ze cos nie działo, człowieku pogadamy za 5lat (choś w twoim przypadku to ze 10), w międzyczasie poczytaj troche te forum i troche szacunku dla starszych pszczylu bloknijcie ten temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitax Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Odpłacam pięknym za nadobne... jestem nowy fakt, zadałem grzecznie pytanie i co?...wlanij się w łeb patelnią, mama cie nie kochała, tatuś ci kupił kompa... co jest?..... TOMAHAWK a Tobie co? Tata nie robił Ci prezentów z domu dziada jesteś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 z czego widze szybko się pożegnasz z forum i mama ci nie pomoże :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) Odpłacam pięknym za nadobne... jestem nowy fakt, zadałem grzecznie pytanie i co?...wlanij się w łeb patelnią, mama cie nie kochała, tatuś ci kupił kompa... co jest?..... TOMAHAWK a Tobie co? Tata nie robił Ci prezentów z domu dziada jesteś? niewytrzymam, jest centralnie napisane ze napięcia mierzy się miernikami a nie programami, programy a właściwie przetworniki A/D są niezbyt wykalibrowane i wprowadzają jakiś tam błąd pomiarowy ;/ Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez TOMAHAWK_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...