niko2003 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Mam czarna obudowe z wyswietlaczem. Mierzy temperatury cpu,systemu i hdd plus do tego dochodza trzy kabelki (wielkosc wtykow taka jak z wentylatora na procesor do plyty glownej). Po co to jest i gdzie to włożyć kompletnie nie wiem? Nagle mi wylaczyl sie komputer i wyswietlacz sie swieci, ale nic na nim juz nie pisze? Co zrobić teraz. Mniej więcej tak to wygląda Obudowa help Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witaj Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 nie obraz sie , juz dawno nie widziałem tak brzydkiej obudowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) Nie obrażam się ponieważ napisałem coś takiego: Mniej więcej tak wygląda Obudowa Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez niko2003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...