killah Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Hmm jeśli przykręcam swój blok śrubami cyz nawet jak ta zapinką ze śrubą... to skad mam widzieć że mam już wiecej nie kręcić... chodzi mi o athlony zeby przypadkiem nieukruszyć... itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 jak ukruszysz to bedziesz wiedzial ze za mocno, a narazie kup CS ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 kup CS to nie bedziesz musial sie o to matrwic swoja droga raz polamalem durona przykrecajac blok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 yy co to jest CS ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Taka miedziana płytka którą zakładasz na proca i masz duż mniejsze szanse na ukruszenie. a dokładnie wygląda to tak: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=9743625 Pozdrawiam Punek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Coopershim ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 ludzie zagladajcie na FAQ jak nie znacie podstaw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 wiem co to coppershim nawet mam takiego tlyko nie znałem skrótu... "cs" fakt że mój to nie jest oryginalny ale spełnia swoje zadanie... ale dalje nie wiem jak mocno docisnąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 16 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2003 Ja dzisiaj blok przykrecilem "na chama" tylko z lekkim wyczuciem. Najlepiej zobaczysz sam jak zaczniesz go przykrecac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Ja dzisiaj blok przykrecilem "na chama" tylko z lekkim wyczuciem. Najlepiej zobaczysz sam jak zaczniesz go przykrecac. Swiete slowa :P W zasadzie to trzeba tak w sam raz dokrecic, zebys zapinka nie oderwal przy okazji tych cycoow z gniazda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 krec kluczem francuskim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 krec kluczem francuskim Czy ty zawsze musisz udzielac tak "pomocnych" rad ? :? Daj se siana czlowieku. :x To przeciez typowe postojebstwo :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 ta kluczem francuskim super... moze takim pół metrowym jeszecze co by delikatnie było żeby grafiki nioe urwać i wogóle.. mhm czyli na czuja :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 krec kluczem francuskim Czy ty zawsze musisz udzielac tak "pomocnych" rad ? :? Daj se siana czlowieku. :x To przeciez typowe postojebstwo :evil: moze nei pamietasz ze kiedys byl facet ktory przykrecal kluczem francuskim?na CS-sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 krec kluczem francuskim Czy ty zawsze musisz udzielac tak "pomocnych" rad ? :? Daj se siana czlowieku. :x To przeciez typowe postojebstwo :evil: moze nei pamietasz ze kiedys byl facet ktory przykrecal kluczem francuskim?na CS-sie Jak sie swiezy kolega pyta o takie rzeczy, to nie podpowiadaj prosze podobnych OK :?: Moze to i smieszne, ale ktos moze cie posluchac i sobie spzret zjebie. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 krec kluczem francuskim Czy ty zawsze musisz udzielac tak "pomocnych" rad ? :? Daj se siana czlowieku. :x To przeciez typowe postojebstwo :evil: moze nei pamietasz ze kiedys byl facet ktory przykrecal kluczem francuskim?na CS-sie Jak sie swiezy kolega pyta o takie rzeczy, to nie podpowiadaj prosze podobnych OK :?: Moze to i smieszne, ale ktos moze cie posluchac i sobie spzret zjebie. :? juz nie bede , ale tak ktos przykrecil WB :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Kręć poki nie zacznie nic trzeszczec (ale tak lekko, z wyczuciem)...procek w końcu nie szklanka... a moze :?: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 ja mam zapinke taka dziadowska wlasnej roboty i nie dokrecam...ale trzeba uwazac i nic nie na chama przykrec wejdz do biosu patrz na temp i dokrecaj jak sie bedzie zmiejszac to dobrze ale do pewnego poziomu jak bedzie juz dalej tak samo to lekko odkrec i zostaw :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killah Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 eheh taki zielony żeby kręcić francuzem to nie jestem :> troche rzeczy już w życiu skręciłem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 dlubanie w nosie sie nie liczy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 ja przykrecilem kluczem 8, i jak pozniej odkrecilem to na bloku byl "odcisk" jadra procesora (nawet numery sie odcisnely). Dodam ze mam CS firmy Tt :/ . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amoniak Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Ja dokręcałem palcami zapinkę własnej konstrukcji. Jak już Paluchami nie mogłem to było dość Teraz mam blok montowany do otworów w płycie, procedura podobna, Najważniejsze to mie przesadzać ( to niech robią ogrodnicy :wink: ) Kręć z wyczuciem, tak by nie puściło soku :) :D :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 ja przykrecilem kluczem 8, i jak pozniej odkrecilem to na bloku byl "odcisk" jadra procesora (nawet numery sie odcisnely). Dodam ze mam CS firmy Tt :/ . Ja przykrecalem paluchami (zapinka od Mate i CS od TT)) i tez odbily mi sie slicznie wszystkie oznaczenia proca 8) Zaje....fajnie to wyglada :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvaN Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Moja jest w trakcie opracowywania... a co z tego wyjdzie to jeszcze sam nie wiem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Ja przykrecalem paluchami (zapinka od Mate i CS od TT)) i tez odbily mi sie slicznie wszystkie oznaczenia proca 8) Zaje....fajnie to wyglada :) Heh to ciekawe jak bedzie u mnie bo ja przykrecilem na full (juz mi sie palce slizgaly na tym koleczku ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 wiec moje pytanie brzmi jaki jest rozmiar rdzenia tudzierz jadra procesora bo cs'a chyba musze wykonac sam bo moj nowy bloczek jest ciut maly (przykrywa tylko rdzen i troszke wystaje) musze zrobic cs'a idealnie dopasowanego i potrzebuje wymiarow jadra i co najwazniejsze grubosci z duza dokladnoscia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 ja przykrecilem kluczem 8, i jak pozniej odkrecilem to na bloku byl "odcisk" jadra procesora (nawet numery sie odcisnely). Dodam ze mam CS firmy Tt :/ . Ja przykrecalem paluchami (zapinka od Mate i CS od TT)) i tez odbily mi sie slicznie wszystkie oznaczenia proca 8) Zaje....fajnie to wyglada :) masz numery seryjne :D bloku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 ja przykrecilem kluczem 8, i jak pozniej odkrecilem to na bloku byl "odcisk" jadra procesora (nawet numery sie odcisnely). Dodam ze mam CS firmy Tt :/ . Ja przykrecalem paluchami (zapinka od Mate i CS od TT)) i tez odbily mi sie slicznie wszystkie oznaczenia proca 8) Zaje....fajnie to wyglada :) masz numery seryjne :D blokuMam dokładnie tak samo :D. Zapinka Mate'a TT CS i blok przypiętnowany 8). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 Na podstawie radiatorka z V7+ tez odcisnal mi sie numer seryjny ;] Mozna wyraznie przeczytac - na odwrot - agoia ;] Tyle , ze troche nierownomiernie odcisniete -( copper shim i naklejki na procku ) :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śledziu Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 witam mam podobny problem. mianowice: musialem na chwile zdjac WC, jak zalozylem je ponownie ku mojemu zdumieniu tem na prcku podnosla sie o 2'C 8O . postanowilm dkrecic mocniej, hmmm tem. nie ulegal zamianie no tera zastanawiam sie czy "troche" nie odkrecic.? zapinak jet mojej konstrukcji (juz dawno powinienm ja zamienic). pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...