Skocz do zawartości
pypson

Acer A Zamiennik Baterii

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś z Was już używa Akumulatoa 4400mAh i jak sie sprawdza?? Jama Acera Aspire 3003wlmi i baterka trzyma 1-1,2 h .Ciekaw jestem czy ta nieoryginalan potzyma znacznie dłużej mam nadziję ze tak.

Najtańsza na Allegro jest za 379 brutto lecz w sieci widziałem nawet za ponad 500

http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=95388552

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś z Was już używa Akumulatoa 4400mAh i jak sie sprawdza??

Witam,

Posiadam oryginalny akumulator 4400mAh od Acera i właśnie jestem po teście (bateria jest używana od 5mc i w tym czasie korzystałem z niej może z 15 razy) i dzisiaj padł rekord (grafika skręcona na minimum, procek na 800) dojechałem do 5 godz. i zostało jeszcze jakieś 5%, więc wynik jest imponujący (używam notebook hardware control - zmniejszone napięcie do 0,716V) na oprogramowaniu od Acera chodził ok. 4,5 godz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w 1694 też miałem baterię 4400 i powiem szczerze, że była naprawdę mocna, trzymał mi spokojnie 3,5h bez katwowania się najciemniejszym obrazem, ogólnie na Twoim sprzęcie powinno potrzymać około 2,5h ze względu na Semprona

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie w Aspire 5512 wyłączone wszystko Wear Level 4 procent i 5 godzin i 10 minut to mój rekord.

Aspire 3613 z nową baterią 4400 wytrzymuje z drutmodem 4h i 10 minut CPU DYNAMIC SWITCHING ale to jeszcze nie wszystko.

Pozdro

P.S Koszt bateryjki to 449 zł nowa nie używana

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w 1694 też miałem baterię 4400 i powiem szczerze, że była naprawdę mocna, trzymał mi spokojnie 3,5h bez katwowania się najciemniejszym obrazem, ogólnie na Twoim sprzęcie powinno potrzymać około 2,5h ze względu na Semprona

3,5h - takiej pojemnosci bateryjka jest w acerach serii 3020. Biorac pod uwage, ze on nie ma radeona, to spokojnie 3:20-3:30h pociagnie. Ja mam tyle na 5024 po obnizeniu napiec na procesorze, obraz dosc ciemny (50% - na kablu tez mam tak ustawione), ale za to z wifi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi