Skocz do zawartości
Grinch

Kolejny Bigbrother :(

Rekomendowane odpowiedzi

Wisnia to kretyn , plagiator i zwyrodnialec. Tak w skrucie moge (niczym 10 latek) go shytem poobrzucac ;] Najgorsze , ze w dzisiejszych czasach nie talent sie liczy , ani jakosc (np CPC) tylko kaska.I oni chca na tych deklach kase zrobic.

Ja mam pomysl na reality show;

Jest sobie arena , na ktora wlaza uczestnicy , otrzymja stroje pletwonurkow , gumowe manekiny , szczoteczki do zebow , zbroje husarskie i katany.Ich zadaniem jest walka z czołgami.

ok ;]

TO bym sobie ogladnol ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wisnia to  kretyn , plagiator i zwyrodnialec. Tak w skrucie moge (niczym 10 latek) go shytem poobrzucac ;] Najgorsze , ze w dzisiejszych czasach nie talent sie liczy , ani jakosc (np CPC) tylko kaska.I oni chca na tych deklach kase zrobic.

Ja mam pomysl na reality show;

Jest sobie arena , na ktora wlaza uczestnicy , otrzymja stroje pletwonurkow , gumowe manekiny , szczoteczki do zebow , zbroje husarskie i katany.Ich zadaniem jest walka z czołgami.

ok ;]

TO bym sobie ogladnol ;]

Albo przygody Bolem Lolem i Golem :lol: Ci od gumowych manekinów mają niezłego zajoba- vide twój avatarek :)

Ja bym proponował <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> amerykańskiego Jack Ass z Kenny Rogersem :lol: Albo reanimacje Beavis and Butthead czy nawet South Park- gigantyczna oglądalność gwarantowana! Ale w tych TV to debile są i promują taką żenadę, że szkoda gadać. Tylko czekać, jak na TVN będzie film z Wiśniewskim :?

PS- co do tych programów na Discovery- teraz koleś składa helikopter :) A tak wogóle to teraz gł. ten program oglądam, bo cała reszta to się zrobiło dno- nie ma praktycznie co oglądać. I co ciekawe- wolę wiadomości w radiu słuchać + to co w necie, niż wiadomości oglądać nawet na TVN 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

milion zlotych :P

ozzy dostal kilkadziesiat razy weicej :PPPPPP

i to w dolarach :PPPPP

a wisniewski to #$@^@#$^@#&!#$^#$&*Q@#$%^%*#%^(#W^%!$!~$%!@^#%*@

no chyba, juz wiecie co o nim mysle :>

Nie oglądałem Ozziego w tym programie, ale jak sie dowiedziałem, że jego żona ma raka, to robienie sobie jaj przez Ozziego i rodzinki przed kamerą uznaję za przygnębiające :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też bardzo lubię Discovery, a szczególnie Marka i jego składanki:-), czyli Cobrę, E-type'a oraz helikopter (ciekawe, skąd oni mają tyle kasy????) oraz Detektywów sądowych - fajnie popatrzeć, że gdzieś na świecie tak rozwinęłą sie technika wykrywania sprawców przestępstw (w Polsce to najlepiej wykryją bezdomnego, kótry zakosi z SAMu chleb:-((()

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Puszcza tego pajaca i bedzie <span style="color:red;">[ciach!]</span>li* trzy po trzy a kase z reklamy i tak dostana. Juz widze jak sie wszyscy wisienka benda podniecac. Juz widze te przefarbowane łby. Oj TVN powaznie mi podpadł no ale trudno sie dziwic kaska rzadzi.

Brakuej zeby zrobili cos w stylu bb tylko ze gosci zamykali a oni mysieli zlapac jak najwiecej chorob zakarzen niestrawnosci. Im wiecej tym lepiej. Jakies punkty byly za kazda sztuke i kot wiecej mial to wygrywal. A jak bylo zagrozenie zycia to gosc przegrywal. Nie wiem czy to doszlo do skutku ale takie byly palany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeden wielki lol juz sie nie mogli bardziej ponizyc . Nasteony powod aby ogladnac jakiegos dvix'a albo wyjsc z psem niz siedziec i ogladac tego pedala . Jakbym go zobaczyl na wlasne oczy to bym mu operacje plastyczna piesciami zrobil :P Pozdrawiam wszystkich nienawidzacych Wisniewskiego :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi