Grinch Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 wszystkie te reality show to" pic na wode fotomontarz" tylko kiepscy na polsacie zostaja heheh :DDobrze mówisz Walduś, ale teraz idz po browara... :lol: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 nie wiem wydaje mi sie ze married with children mialo ogromna ogladalnosc no ale pewnie polsat mysli ze seriale jakos kolidowalyby ze soba i nie emituje bundych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Sa tacy co tego pedala sluchaja to i znajda sie tacy co go beda ogladac. :lol: blazenada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Wisnia to kretyn , plagiator i zwyrodnialec. Tak w skrucie moge (niczym 10 latek) go shytem poobrzucac ;] Najgorsze , ze w dzisiejszych czasach nie talent sie liczy , ani jakosc (np CPC) tylko kaska.I oni chca na tych deklach kase zrobic. Ja mam pomysl na reality show; Jest sobie arena , na ktora wlaza uczestnicy , otrzymja stroje pletwonurkow , gumowe manekiny , szczoteczki do zebow , zbroje husarskie i katany.Ich zadaniem jest walka z czołgami. ok ;] TO bym sobie ogladnol ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 wszystkie te reality show to" pic na wode fotomontarz" tylko kiepscy na polsacie zostaja heheh :DDobrze mówisz Walduś, ale teraz idz po browara... :lol: :wink:Wielki Władek RoX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Co za totalny bzdet ten program! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 milion zlotych :P ozzy dostal kilkadziesiat razy weicej :PPPPPP i to w dolarach :PPPPP a wisniewski to #$@^@#$^@#&!#$^#$&*Q@#$%^%*#%^(#W^%!$!~$%!@^#%*@ no chyba, juz wiecie co o nim mysle :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Profilaktycznie powinni przedszkolakom to puszczać żeby zobaczyły jak wygląda DEBIL "na żywo" po fotomontażu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Wisnia to kretyn , plagiator i zwyrodnialec. Tak w skrucie moge (niczym 10 latek) go shytem poobrzucac ;] Najgorsze , ze w dzisiejszych czasach nie talent sie liczy , ani jakosc (np CPC) tylko kaska.I oni chca na tych deklach kase zrobic. Ja mam pomysl na reality show; Jest sobie arena , na ktora wlaza uczestnicy , otrzymja stroje pletwonurkow , gumowe manekiny , szczoteczki do zebow , zbroje husarskie i katany.Ich zadaniem jest walka z czołgami. ok ;] TO bym sobie ogladnol ;] Albo przygody Bolem Lolem i Golem :lol: Ci od gumowych manekinów mają niezłego zajoba- vide twój avatarek :) Ja bym proponował <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> amerykańskiego Jack Ass z Kenny Rogersem :lol: Albo reanimacje Beavis and Butthead czy nawet South Park- gigantyczna oglądalność gwarantowana! Ale w tych TV to debile są i promują taką żenadę, że szkoda gadać. Tylko czekać, jak na TVN będzie film z Wiśniewskim :? PS- co do tych programów na Discovery- teraz koleś składa helikopter :) A tak wogóle to teraz gł. ten program oglądam, bo cała reszta to się zrobiło dno- nie ma praktycznie co oglądać. I co ciekawe- wolę wiadomości w radiu słuchać + to co w necie, niż wiadomości oglądać nawet na TVN 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 milion zlotych :P ozzy dostal kilkadziesiat razy weicej :PPPPPP i to w dolarach :PPPPP a wisniewski to #$@^@#$^@#&!#$^#$&*Q@#$%^%*#%^(#W^%!$!~$%!@^#%*@ no chyba, juz wiecie co o nim mysle :> Nie oglądałem Ozziego w tym programie, ale jak sie dowiedziałem, że jego żona ma raka, to robienie sobie jaj przez Ozziego i rodzinki przed kamerą uznaję za przygnębiające :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Ja też bardzo lubię Discovery, a szczególnie Marka i jego składanki:-), czyli Cobrę, E-type'a oraz helikopter (ciekawe, skąd oni mają tyle kasy????) oraz Detektywów sądowych - fajnie popatrzeć, że gdzieś na świecie tak rozwinęłą sie technika wykrywania sprawców przestępstw (w Polsce to najlepiej wykryją bezdomnego, kótry zakosi z SAMu chleb:-((() Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Ja tam najbardziej lubie Discovery a w szczególności programy z serii "Pola bitew" ogólnie jak coś o IIWŚ to oglądam to. :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Kurde gorzej byc nie moze, niedosc ze nic w tv nie ma to teraz jeszcze przyjdzie tego pedala ogladac :/. Kurcze i beda akcje w stylu: "chcesz zobaczyc michała z gołym pitolem? wyslij sms teraz pod numer xxxxx koszt 10zł". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Puszcza tego pajaca i bedzie <span style="color:red;">[ciach!]</span>li* trzy po trzy a kase z reklamy i tak dostana. Juz widze jak sie wszyscy wisienka benda podniecac. Juz widze te przefarbowane łby. Oj TVN powaznie mi podpadł no ale trudno sie dziwic kaska rzadzi. Brakuej zeby zrobili cos w stylu bb tylko ze gosci zamykali a oni mysieli zlapac jak najwiecej chorob zakarzen niestrawnosci. Im wiecej tym lepiej. Jakies punkty byly za kazda sztuke i kot wiecej mial to wygrywal. A jak bylo zagrozenie zycia to gosc przegrywal. Nie wiem czy to doszlo do skutku ale takie byly palany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Łojezu, chyba tuner komuś na ten miesiąć oddam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graham_Hayes Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 Ashley Judd , Salma Hayek , Angelina Jolie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 hmmmmm cuz mozna wiecej dodac po proostu cudownie BTW wisniewski to napewno 100% pedal !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 20 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2003 Jeden wielki lol juz sie nie mogli bardziej ponizyc . Nasteony powod aby ogladnac jakiegos dvix'a albo wyjsc z psem niz siedziec i ogladac tego pedala . Jakbym go zobaczyl na wlasne oczy to bym mu operacje plastyczna piesciami zrobil :P Pozdrawiam wszystkich nienawidzacych Wisniewskiego :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...