Gość Bari Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Witam mam mozliwosc kupna w/w karta za cene 750 zl :blink: i teraz mam 2 pytania czy kupic ta karte czy wybrac cos innego w tej cenie /czy nowe gry beda chodzic mi na full detalach/czy moj fortron 400 to uciagnie z o/c z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Ja bym raczej polecił GF 7600GT wydajnosc na podobnym poziomie cena równiez, a za to obsługuje PS 3.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 ale 7600gt jest drosza i ma 12p ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 o 30zł????? A to ze ma 12 potokow nie ma znaczenia i tak osiaga podobna wydajnosc do tego radka, a w nowych grach nawet lepsza dzieki wyzszemu taktowaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zwolennicy Radeona powiedzą, że x800xt Platinum ed. jest lepsza, a zwolennicy Ati powiedzą, że 7600GT jest lepsza. Dla mnie obie są dobre, jednak Nvidia 7600GT obsługuje nowsze technologie (głównie PS 3). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zwolennicy Radeona powiedzą, że x800xt Platinum ed. jest lepsza, a zwolennicy Ati powiedzą, że 7600GT jest lepsza. Dla mnie obie są dobre, jednak Nvidia 7600GT obsługuje nowsze technologie (głównie PS 3).Ale to jest x850xtplatinium edition heheh :] kkurde bo sam nie wiem co wybrac a to 30 zl dla mnie przy takiej sumie to jest duzo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Ale to jest x850xtplatinium edition heheh :] kkurde bo sam nie wiem co wybrac a to 30 zl dla mnie przy takiej sumie to jest duzo :/Znowu literówka :|. Zobacz sobie na test. No wybór ciężki. Ja się chyba tym razem wstrzymam od głosu. Chociaż ja chyba brałbym 7600GT. A czy wszystkie najnowsze gry będą chodzić na full detalach no to już zależy od gry i ilości ramu. Jedne tak drugie nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Tzn heh no wlansie ramu mam 1gb i mam zamiar wraz z karta kupic jeszcze 1gb wiec intersuje,a to drugie nie to oznacza ze fortron padnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak28 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Tzn heh no wlansie ramu mam 1gb i mam zamiar wraz z karta kupic jeszcze 1gb wiec intersuje,a to drugie nie to oznacza ze fortron padnie?Rozchodziło się o gry. Jedne będą chodzić, a inne nie ;). Co do zasilaczy mam słabość i nie wiem. Ale raczej pociągnie. Jak kupisz jeszcze 1GB ramu to będzie git. Ja bym chyba na Twoim miejscu postawił na nowe technologie czyli 7600GT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bari Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Aha to teraz pytanie juz chyba ostatnie .czy fortron uciagnie AMD 64 3000 + O/c s754 Dfi infinity nf 4 2Gb ramu 80gb+200 gb Geforce 7600gt +o/c bo tak bedzie wygladal moj komp w najblizszym czasie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...