skona Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 witam wszystkich, Mam problem a mianowicie kupilem uzywana plyte pod socket 370 (aopen mx34), wsadzilem procek (p3 866) ram 128, i karte video. Gdy wlanczam widze logo aopen, procesor i pamiec ale nie potrafie wejsc do biosu tak jakby klawiatura nie reagowala. Ale po licznych probach doszedlem do tego iz zaraz po uruchomieniu kompa wciskam "del" to udaje mi `sie wejsc do biosu ale na tym koniec - nie wiem czy bios sie wiesza czy tez juz klawiatura nie dziala. Na klawiaturze nie swice sie zadne kontrolki "caps lock" i "num lock". Wyglada na to iz klawiatura przestaje dzialac jakies 3 sekundy po uruchomieniu - czy jest na to jakies lekarstwo? A moze plyta glowna jest walnieta? Prosze o pomoc co dalej z tym zrobic. pozdrawiam marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemprog Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Może ktoś wcześniej robił upgrade biosu i mu nie wyszło :). Jeżeli bios jest uszkodzony, to po płycie... Chyba, że wsadzisz sobie od takiej samej płyty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 13 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2006 A nie łatwiej pożyczyć na sek. klawiaturke od sąsiada podpiąć i zobaczyć ?? odrazu wyeleminujesz problem z nią związany ew. resecik biosa może pomoże :-) Kombinuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Dokładnie tak. Reset biosa no i spróbuj z innymi klawirami. Klawiry, które posiadasz są pod usb czy ps/2? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...