sebastian198 Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2006 Witam... Jestem zalamany... bardzo wazne dane padly mi chyba razem z moim pendrivem. Kilka godzin temu dzialal jeszcze bo nagrywalem na niego pliki.... potem w zadnym porcie USB juz nie byl widoczny sie nie ladowal :( Co zrobic ? mam go na gwarancji ... ale dane ktore tam są :( bardzo ich potrzebuje :(((( jak to ruszyc ? jak to odzyskac ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trancvission Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 (edytowane) Witam... Jestem zalamany... bardzo wazne dane padly mi chyba razem z moim pendrivem. Kilka godzin temu dzialal jeszcze bo nagrywalem na niego pliki.... potem w zadnym porcie USB juz nie byl widoczny sie nie ladowal :( Co zrobic ? mam go na gwarancji ... ale dane ktore tam są :( bardzo ich potrzebuje :(((( jak to ruszyc ? jak to odzyskac ?? Witam... Mam to samo, chyba padł biedaczek, wczoraj jeszcze działał, przyniosłem na nim troche virów z uczelni :mur:, co prawda usunąłem je Nod32, ale dziwnie sie potem zachowywał tzn, kiedy próbowałem wejść nie dało się, prawym wywaliło jakieś dziwne menu z poleceniami z kosmosu zamiast otwórz.. dało się raz na niego wejść i potem już lipa.. pomógł tylko ponowne wsadzenie do USB i wykrycie.. zostawiłem go na noc.. dzisiaj włączam kompa i lipa padł.. dioda nie świeci.. nie wykrywa.. co z gwarancją.. czy walić do producenta.. bo dostałem go w prezencie i nie mam paragonu nie wiem w jakim sklepie był kupowany ehh.. Gwarancja jest na 5 lat wiec wypełniłem zgłoszenie reklamacji i zobaczymy.. Jutro wyśle, DYSTRYBUCJA i SERWIS zaufani :D Edytowane 11 Listopada 2007 przez Trancvission Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Oddając do serwisu firmowego musisz mieć paragon albo gwarancje lub blister w który był zapakowany pendrive. Na tym blistrze i urządzeniu są numerki i to w zasadzie starczy. Może też przyjmą bez niczego , kto wie. W każdym razie wymieniają na nówkę w pudełku jak ze sklepu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...