Skocz do zawartości
sebastian198

Kingston Datatraveler Ii - Flash Padl Chyba

Rekomendowane odpowiedzi

Witam...

Jestem zalamany... bardzo wazne dane padly mi chyba razem z moim pendrivem.

Kilka godzin temu dzialal jeszcze bo nagrywalem na niego pliki.... potem w zadnym porcie USB juz nie byl widoczny sie nie ladowal :(

Co zrobic ? mam go na gwarancji ... ale dane ktore tam są :( bardzo ich potrzebuje :(((( jak to ruszyc ? jak to odzyskac ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam...

Jestem zalamany... bardzo wazne dane padly mi chyba razem z moim pendrivem.

Kilka godzin temu dzialal jeszcze bo nagrywalem na niego pliki.... potem w zadnym porcie USB juz nie byl widoczny sie nie ladowal :(

Co zrobic ? mam go na gwarancji ... ale dane ktore tam są :( bardzo ich potrzebuje :(((( jak to ruszyc ? jak to odzyskac ??

Witam...

Mam to samo, chyba padł biedaczek, wczoraj jeszcze działał, przyniosłem na nim troche virów z uczelni :mur:, co prawda usunąłem je Nod32, ale dziwnie sie potem zachowywał tzn, kiedy próbowałem wejść nie dało się, prawym wywaliło jakieś dziwne menu z poleceniami z kosmosu zamiast otwórz.. dało się raz na niego wejść

i potem już lipa.. pomógł tylko ponowne wsadzenie do USB i wykrycie.. zostawiłem go na noc.. dzisiaj włączam kompa i lipa padł..

dioda nie świeci.. nie wykrywa.. co z gwarancją.. czy walić do producenta.. bo dostałem go w prezencie i nie mam paragonu nie wiem w jakim sklepie był kupowany

ehh.. Gwarancja jest na 5 lat wiec wypełniłem zgłoszenie reklamacji i zobaczymy..

Jutro wyśle, DYSTRYBUCJA i SERWIS zaufani :D

Edytowane przez Trancvission

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oddając do serwisu firmowego musisz mieć paragon albo gwarancje lub blister w który był zapakowany pendrive. Na tym blistrze i urządzeniu są numerki i to w zasadzie starczy. Może też przyjmą bez niczego , kto wie. W każdym razie wymieniają na nówkę w pudełku jak ze sklepu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi