trixem Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Witam wszystkich, zamierzam składać sobie nowego kompa i zastanawiam sie nad wyborem zasiłki. Zestaw to: GA-K8NXP - SLI, 2x512 MB 400mhz kingston, samsung diamondmaster250gb SATAII, Gigabyte 6600GT 128MB, Athlon64 3000+ i DVD-RW + dzwiek na pci + wiatrak w obudowie... co polecacie do 200 zl?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Myślenie nie boli, a szukajka do czegoś służy, masz tysiące podobnych tematów wystarczy tylko okazać odrobinę inicjatywy leniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Twoje mobo zasila procka z 12v, więc potrzebujesz zasiłke, która ma mocną tę linię W kwocie którą masz do wydania jest dość dużo ciekawych zasiłek dostępnych (min. Fortrony, ModeComy na Fortronie), ale Ja polecam HuntKey'a 350W, troszke drożej, ale opłaca się dołożyć - http://zenfist.pl/pID/164.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kelcior Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 rowniez polecam huntkeya 350W, mam 400setke i chodzi praktycznie bez szelestnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trixem Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 a co sadzicie o chieftecu 400w ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trixem Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 elo chodzi mi dokladnie o Chiefteca GPS - 400AA - 400W ...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 a co sadzicie o chieftecu 400w ???? elo chodzi mi dokladnie o Chiefteca GPS - 400AA - 400W ...:)I po co dwa razy piszesz to samo? Przecież wiadomo, że jest tylko jeden Chieftec 400W A teraz na temat zasilacza: Napięcia daje dobre, IMO troche głośnawy, dla konfiguracji zasilających proca z 12v Jednym słowem - ujdzie ;) Ale po co Chieftec skoro w tej cenie masz HuntKeya który jest lepszy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...