Skocz do zawartości
MODY89

Karta Graficzna Ok.500zł Pci-e

Rekomendowane odpowiedzi

Witam:D Zamierzam kupic karte graficzną....... budrzet to ok. 300 zł (~pare zł wiecej lub mniej) + sprzedaję starą grafike za 200zł to razem ok 500zł:) Zastanawiałem się na x800gto 128 na allegro chodzą po 460zł:) Albo kumpel moze mi załatwic x800gto 256mb z hutrowni za ok. 500zł. Jak myslice? a moze jakiegos geforca?? Mam mętlik w głowie...... Moj sprzet jak w opisie:) Z gory dzieki:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jeszcze zastanawiałem sie nad:

PROLINK GEFORCE 6600 GT 128MB 1.6ns BOX (w przyszłości niedalekiej mam zamiar przejsc na s939 to zawsze mogłbym drogą do SLI dołożyc) - 499zł allegro

albo

WinFast PX 6800 TDH 256MB 256bit DDR HDTV LE - ta sama cena i rowniez SLI:) hmmmm wybor naprawde trudny:>

a 7600GS to gdzie kupic i gdzie najtaniej?? W sumie zalezało by mi na pixel shader 3,0 juz bo x800GTO juz z najnowszymi grami se muze nie poradzic.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Polak_1991

Witam, ja mam ten sam problem co kolega jaka karte pcie do 500zł ja sie wachem miedzy x800gto za 445zl lub gefors 7600gs za493zł, jestem bardziej przycchylony ku 7600gs.Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też miałem podobny dylemat, a nawet jeszcze większy bo u mnie wchodziła możliwość poczekania i kupienia 7600gt, ale w końcu zwyciężył rozsądek (czyt. oszczędność dla kieszeni) i wziałem 7600gs (w tym tygodniu powinienem już go dostać), w tej cenie jest to chyba najlepszy wybór, a po za tym mnie przekonało jeszcze całkowicie pasywne chłodzenie :] no i zapotrzebowanie na moc, które jest wręcz niezauważalne bo jedynie 32W :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi