s@ncho Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Moj wybor padl na cos takeigo: A64 3000+ 939 500 Asrock Dual Sata II 230 Good Ram cl 2,5 2X512 280 Buda + zasilator 150-170 Razem daje 1160 i jest to cena zaporowa no wincej to juz bedzie ciezko. Kopm do wszystkiego po trochu muza , filmy , autocad , gry. Watpliowsci mam co do ramu, bo nie wiem jak to bedzie w przyszlym podkrecaniu tego urzadzenia. Ale jestem otwarty na propozycje tylkjo pamietajcie o sumarycznej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 A grafika?? :blink: Zasilacz możesz brać fortona 350W, a procek semprona 3000+ na 939 jak znajdziesz, chłodzenie polece arctic freezer 64pro. Jak podkręcasz to dorzuć do patriotów kh. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s@ncho Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Jesli chodzi o grafike to za miesiac moze dwa jak sie uzbiera narazie na starej bede ciagnal. jesli chodzi o zasilator to mam na oku dwa modecoma za 109 i tagana za 150 wszsytko zalezy ile bede mial , co do krecenia to troche bym proca podkrecil i jest pytanie czy goodram mnie nie zablokuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...