BENITO Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam. Pierwsza sprawa: witam pod nową nazwą, nie wiem czy będzie ona stała, czy czasowa, ale teraz nie o tym Druga: Proponuję żeby w tym dziale powstał przyklejony topic z recenzjami samych userów tegoż forum, przyda się innym i może skończą się głupie pytania w stylu "co kupić", komentarze pozostawiam na forum aby nie brudzić niniejszego topica Trzecia: Wiadomo jak jest ze sponsorami, część z pewnością się od nas odwróci, więc jeśli ktoś bedzie chciał oddać swój zasilacz/obudowę do przetestowania to zawsze można się dogadać ze mną pisząc na PW. Jęsli uznam przedmiot za wart recenzji, to z pewnością zostanie on przetestowany. Czwarta: uprzedzam ewenualne pytania co do tego czy jestem moderatorem czy nie nie nie jestem i nie byłem, zbyt często lubię się wyżyć słownie i pisemnie żeby objąć tę funkcję od moderacji są inni ja jestem od pisania recek 3majta się i zapraszam do dyskusji B) Edytowane 10 Kwietnia 2006 przez BENITO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Poczekaj (ja to tak ujme) aż forum wstanie na wszystkie nogi (ciekawe ile ich ma), warto chwile poczekać z radykalnymi krokami co do testów itp. BTW Pasujesz razem z Zenfist'em na moderów w tym dziale ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SimooN Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 BENITO - możesz (w miarę czasu i chęci) skleić jeden topic w którym będą linki do dotychczasowych recenzji? Z forum i skąd inąd, resztą zajmie się moderacja. Mógłbyś go od czasu do czasu aktualizować ... jak już będzie. Pytania się nie skończą, ale będzie do czego odsyłać "pytków" ;) Grzechu_1990 - przemyśl to co napisałeś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Dobrze że forum wstało pomimo wielkich trudności dział zasilacze i obudoby to zawsze pierwszy punkt w którym zgłębiam tajniki wiedzy na tweaku :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 pomysł bardzo dobry tylko przydalo by sie czeste czyszczenie tematu z roznego szmelcu! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Niestety nie mam uprawnień moderatora żeby czyścić tematy, a wiecie jak z nimi jest. Czasami są a czasami ich nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...