s@ncho Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Jutro odbieram kompa :D Jedyne czego jeszcze wnim nei ma to ram: Mam do wyboru: Wszystkie to dual 2x512 Kingstone c.l 2,5 320 dla mnie to ta firma jest pzrereklamowana chyba ze sie myle Geil c.l 2,5 336 tre maja fajen radiatorki v-data c,l 2,5 348 corsair c.l 2,5 310 twinmos c.l 2,5 347 no i to by bylo tyle brakuje tylko patriotow bo albo nie prowadza albo maja jakies wypasne z kosmiczna cena. Chodzi mi o to zebyscie doradzili najlepsze w stosunku jakosc/cena no i podali playliste bo jak nie beda mieli to nie bede sie motal tylko zakupil bym 2 wazs typ lub tez przy skrajnym pechu 3. Prosze o rade. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 v data :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 corsair :) lub V-Data :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...