SuperGonzo Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 To jest Plyta na bxie Slot -1 mam pytanie czy pojdzie na niej tulipan ? chodzi mi o c1200 bios 440bx-w977(be6-ll v1.2) plz hlp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperGonzo Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 ewentualnie za ile mozna by bylo ja sprzedac ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Bez moda nie pojdzie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 zerknij np. na www.overclockers.com.pl tam masz opisany mod tulipana aby działał na BX.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 lepiej sprzedaj tą płyte bo i tak ci to drozej wyjdzie tulipan+przejsciowka (sama przejsciowka bodajze 250zł) spredaz ja za 200-300pln na allegro.pl zalezy na kogo trafisz :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 lepiej sprzedaj tą płyte bo i tak ci to drozej wyjdzie tulipan+przejsciowka (sama przejsciowka bodajze 250zł) spredaz ja za 200-300pln na allegro.pl zalezy na kogo trafisz :> a po <span style="color:red;">[ciach!]</span> sprzedawac jak gosc ma dobra plyte - zrobic tylko moda i bedzie chodzilo jak zloto!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 eh ja maialem abita be6 podobna z deka i poszla sie jebac :x dlatego bym sprzedal.... (slyszalem ze u jakiegos kolesia w taki sam sposob poszla sie pasc wiec nie jest to dobry model [moze seria z<span style="color:red;">[ciach!]</span>a]) i mam zle przezycia z abitem na slocie ;P dlatego..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 lepiej sprzedaj tą płyte bo i tak ci to drozej wyjdzie tulipan+przejsciowka (sama przejsciowka bodajze 250zł) spredaz ja za 200-300pln na allegro.pl zalezy na kogo trafisz :> Ja mam ABITA BX133RAID na nieśmiertelnym BXie440, tyle ze na socket370 i z tego co wiem to BX440+Tualatin=BX Mod 8) Poozdro 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
man Opublikowano 18 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2003 eh ja maialem abita be6 podobna z deka i poszla sie <font color="#FF0000">[ciach!]</font> :x dlatego bym sprzedal.... (slyszalem ze u jakiegos kolesia w taki sam sposob poszla sie pasc wiec nie jest to dobry model [moze seria z<span style="color:red;">[ciach!]</span>a]) i mam zle przezycia z abitem na slocie ;P dlatego..... Mam nadzieję, że Lisek mnie nie skiluje... [link]http://www.seventh.prv.pl[/link] Chodzi sprzęt dobrze... mobo nie modyfikujesz, tylko CPU Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...