Skocz do zawartości
SuperGonzo

440bx(be6-ll v1.2) i Tualatin

Rekomendowane odpowiedzi

lepiej sprzedaj tą płyte bo i tak ci to drozej wyjdzie tulipan+przejsciowka (sama przejsciowka bodajze 250zł)

spredaz ja za 200-300pln na allegro.pl zalezy na kogo trafisz :>

a po <span style="color:red;">[ciach!]</span> sprzedawac jak gosc ma dobra plyte - zrobic tylko moda i bedzie chodzilo jak zloto!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eh ja maialem abita be6 podobna z deka i poszla sie jebac :x dlatego bym sprzedal.... (slyszalem ze u jakiegos kolesia w taki sam sposob poszla sie pasc wiec nie jest to dobry model [moze seria z<span style="color:red;">[ciach!]</span>a]) i mam zle przezycia z abitem na slocie ;P dlatego.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

lepiej sprzedaj tą płyte bo i tak ci to drozej wyjdzie tulipan+przejsciowka (sama przejsciowka bodajze 250zł)

spredaz ja za 200-300pln na allegro.pl zalezy na kogo trafisz :>

Ja mam ABITA BX133RAID na nieśmiertelnym BXie440, tyle ze na socket370 i z tego co wiem to BX440+Tualatin=BX Mod 8)

Poozdro 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eh ja maialem abita be6 podobna z deka i poszla sie <font color="#FF0000">[ciach!]</font> :x dlatego bym sprzedal.... (slyszalem ze u jakiegos kolesia w taki sam sposob poszla sie pasc wiec nie jest to dobry model [moze seria z<span style="color:red;">[ciach!]</span>a]) i mam zle przezycia z abitem na slocie ;P dlatego.....

Mam nadzieję, że Lisek mnie nie skiluje...

[link]http://www.seventh.prv.pl[/link]

Chodzi sprzęt dobrze... mobo nie modyfikujesz, tylko CPU

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...