blejdd Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Hej! mam do was pytanie... chciałbym złożyć komputer głównie do grania - zalezy mi na duzej wydajnosci ale bardzo wazna jest stablinosc... (chyba wazniejsza od osiągów) Zastanawiam sie jaki kupic procesor... chciałbym wydać na niego max 500 zł. (z allegro) Do tego jakas płyte główna potrzebuje, poleccie co lepiej P4 511 i do tego plyte np. Asus P5ND2-SLI nVidia nForce4 SLI lub cos podobnego... poleccie mi czy lepiej p4 i miec ddr czy amd64 i nnowsza technologie przesylania danych... itd. na płyte chciałbym wydać do 400 zł. (max) Czekam na Wasze propozycje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaelius Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Kup AMD pentium IV z 533fsb bez HT albo dual core jest zalosny. Ewentualnie doloz do 805d, ale jesli to ma byc do grania to venice 3000+ i tak lepszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Nie ten dział, od tego jest co kupić <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blejdd Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 czyli kupic amd tylko jaka plyte ? przedstawcie wedlug was dobra plyte i procesor?!??!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kas Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Jezeli nie bedziesz podkrecal to obojetnie jaka plyta kieruj sie wyposazeniem ktore Cie interesuje. Jezeli Chcesz podkrecac to na poczatek Epox 9NPA3 Ultra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...