Estwalk Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Jako, że moj TV coraz bardziej szlak trafia i nie wiem czy do mundialu wytrzyma, a nie stać mnie póki co na kupno nowego musze kupić tunera. Problem w tym, że nie jestem w tym rynku kompletnie rozeznany. Nawet nie wiem jakie info Wam sie może przydać żeby mi coś poradzić. Zaczne od tego że nie mam kablówki ani satelity interesuje mnie jedynie na dzień dzisiejszy kanałów naziemnych. Plus: Małe zużycie mocy też by sie przydało, bo moj Radek X800 GTO żre tyle prunda co ciuchciajka, wątpie czy tuner może sie pogryźć z kartą graficzną ale jak tak prosze <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> to pod uwagę. Nie będe narzekał jak będzie prosty w obsłudze, aczkolwiek ważniejsze żeby poprostu działał bez problemów. No i jak jest coś w granicach 200 zeta to będe zadowolony jak za 220 jest coś dobrego to też będe a jak jest tylko chłam i trzeba wydać 300 to dam 300 grunt żeby działało. no i z góry dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Takie pytania to zadaje sie tutaj -> http://forum.purepc.pl/index.php?showforum=76 Ja moge polecic tunerek z mojej sygnaturki. Dobry, w miare tani, ma troche plusow i minusow ale ogolnie OKI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Estwalk Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2006 yyyhhhh sorki, luknołem po wszystkich działach i nie zauważyłem tamtego :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...