Gość Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Yo 1. Jakie polecacie filmy Gore??? 2. Ja jak narazie oglądałem martwice muzgu i Bad Taste powiem jedno są wyruchane (teraz już wiem dlaczego powierzono peterowi jacksonowi prace nad LOTR'em) poszukuje jeszcze martwice 2 i przerażacze nie wie ktoś gdzie można dorwać bo na kazie nie ma. Kto nie oglądał to polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Polecam filmy wytworni TROMA. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Ja polecam Cradle of Fear - non stop kreff i mózgi :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Ja polecam Cradle of Fear - non stop kreff i mózgi :twisted: oglądałem całkiem całkiem ale mi chodzi o jakieś połączenia komedi z horrorem czyli cos takiego jak bad taste czy martwica Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 wydaje mi sie ze to moze byc przydatne : ) http://www.realmofhorror.co.uk/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 przerazacze sa na kazie - the frighteners Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZOh1w2 Opublikowano 17 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2003 Evil dead - 3 cześci :D noc żywych trupów the texas chainsaw massacre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...