Abdel_k9 Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 planuje w niedlugim czasie zakupić nowa obudowe, wiec pytam was jaka byscie polecali? ma to byc bigtower ktorego latwo rozebrac tak abym mogl w kazdej chwili zajrzec do srodka, bez dzwiczek na napędach 5,25, ma byc w miare ladna i solidna, a do tego bylo by milo jak by kosztowala kolo 500 zł. moze ktos z was nakieruje mnie na jakas bo od paru dni siedze i szukam obudów ale troche to trudne bo w wiekszosci sklepów nie ma zdjeć :roll: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 atx-7001/CODEGEN 300x1 ktos tez ma taka na forum pomalowana na czarno i ze znakiem biohazard ma duzo miejeca w srodku :) ale terzeba troche nadnia popracowac powiercic roszku :) i kosztuje ok 220 zl :) bigtower sa wypas nie trzeba sie schylac zeby zmienic cd albo dyskietke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 tylko do codegena dolicz dobry zasilacz bo te ktore daja standartowo o badziew... no i jeszcze to, ze nie sa one ze zbyt dobrych materialow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Herek Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 www.enlight.nl może tam coś znajdziesz dla siebie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisG Opublikowano 24 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2002 A moze trzoszke bys sobie doskladal i Lian Li zakupil +Glas window np PC60usb.http://www.crazypc.com/ to link zeby okienko kupic i pare innych zeczy.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 planuje w niedlugim czasie zakupić nowa obudowe, wiec pytam was jaka byscie polecali? ma to byc bigtower ktorego latwo rozebrac tak abym mogl w kazdej chwili zajrzec do srodka, bez dzwiczek na napędach 5,25, ma byc w miare ladna i solidna, a do tego bylo by milo jak by kosztowala kolo 500 zł. Polecam Chiefteca - pojawiły sie osatnio w Actionie, są na przykład tutaj :) http://mojepc.pl/shop/product.php?prid=2536 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majster Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 Jak największą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 polecam obudowy chiefteca www.chieftec.com na pewno nie bedziesz zawiedziony. posiadam nastepujace modele (TG-103) CHIEFTEC MIDI ATX 297 (TL-02W) CHIEFTEC MIDI ATX 398 (AH-01SL) CHIEFTEC MEDIUM 524 obudowa aluminiowa znajdziesz ja na stronie chiefteca w dziale NEWS (TG-10W) CHIEFTEC SCORPIO MIDI ATX 297 (TL-10W) CHIEFTEC PLASTIC MIDI ATX 398 (TL-01W) CHIEFTEC MEDIUM ATX 399 (TX-10W) CHIEFTEC MEDIUM ATX 439 (DA-01W) CHIEFTEC BIG ATX 513 (TA-10W) CHIEFTEC BIG ATX 513 (TA-10W-D) CHIEFTEC BIG ATX 534 cenny brutto z przesylka pocztą mozliwosc faORT: ORT: ORT: ktury Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 a ja polecam modecom fell V ładna wydajna i ma dwa wentyle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aiki Opublikowano 25 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2002 a ja polecam modecom fell V ładna wydajna i ma dwa wentyle Nie jest zła ale dużo jej brakuje do chiefteca (np. grubość blachy) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...