Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

planuje w niedlugim czasie zakupić nowa obudowe, wiec pytam was jaka byscie polecali? ma to byc bigtower ktorego latwo rozebrac tak abym mogl w kazdej chwili zajrzec do srodka, bez dzwiczek na napędach 5,25, ma byc w miare ladna i solidna, a do tego bylo by milo jak by kosztowala kolo 500 zł.

moze ktos z was nakieruje mnie na jakas bo od paru dni siedze i szukam obudów ale troche to trudne bo w wiekszosci sklepów nie ma zdjeć :roll: .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

atx-7001/CODEGEN 300x1 ktos tez ma taka na forum pomalowana na czarno i ze znakiem biohazard ma duzo miejeca w srodku :) ale terzeba troche nadnia popracowac powiercic roszku :) i kosztuje ok 220 zl :) bigtower sa wypas nie trzeba sie schylac zeby zmienic cd albo dyskietke

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

planuje w niedlugim czasie zakupić nowa obudowe, wiec pytam was jaka byscie polecali? ma to byc bigtower ktorego latwo rozebrac tak abym mogl w kazdej chwili zajrzec do srodka, bez dzwiczek na napędach 5,25, ma byc w miare ladna i solidna, a do tego bylo by milo jak by kosztowala kolo 500 zł.

Polecam Chiefteca - pojawiły sie osatnio w Actionie, są na przykład tutaj :) http://mojepc.pl/shop/product.php?prid=2536

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

polecam obudowy chiefteca www.chieftec.com na pewno nie bedziesz zawiedziony.

posiadam nastepujace modele

(TG-103) CHIEFTEC MIDI ATX 297

(TL-02W) CHIEFTEC MIDI ATX 398

(AH-01SL) CHIEFTEC MEDIUM 524 obudowa aluminiowa znajdziesz ja

na stronie chiefteca w dziale NEWS

(TG-10W) CHIEFTEC SCORPIO MIDI ATX 297

(TL-10W) CHIEFTEC PLASTIC MIDI ATX 398

(TL-01W) CHIEFTEC MEDIUM ATX 399

(TX-10W) CHIEFTEC MEDIUM ATX 439

(DA-01W) CHIEFTEC BIG ATX 513

(TA-10W) CHIEFTEC BIG ATX 513

(TA-10W-D) CHIEFTEC BIG ATX 534